Ministrul Tineretului si Sportului vine la Aninoasa

Ministrul Tineretului si Sportului Bogdan Matei vine sâmbãtã la Aninoasa. Vizita în judetul Hunedoara a delegatiei guvernamentale are loc la Anena, clubul celor mai buni arcasi din România, iar scopul este crearea unui complex sportiv, cu baze de antrenament, pentru judetul nostru, alãturi de cele din Deva si Geoagiu.
„Sâmbãtã, vom primi în Aninoasa vizita domnului ministru al Tineretului si Sportului, în jurul orei 13,00 – 13,30. Se vor pune bazele  unui complex sportiv la nivelul judetului nostru în care sã fie cuprins  Complexul Sportiv Anena, un hotel din Geoagiu si Clubul Cetate Deva. Se va constitui un complex sportiv la nivel judetean, unde se vor face toate cantonamentele si antrenamentele”, a spus Nicolae Dunca, primarul orasului Aninoasa.
Încã de acum 2 ani, complexul a fost predat la Ministerul Tineretului si Sportului si pânã acum, administratia a si fãcut o parte dintre investitii. „Noi am  scos hotãrârea de consiliu prin care am transmis administrarea acestei baze sportive cãtre Federatia Românã de Tir cu Arcul si vom semna contractul. Va demara acest proiect, dupã ce ministerul va prinde în bugetul pe anul 2019, sumele necesare  reabilitãrii acestui complex. Noi, din ce bani am mai avut, am reusit sã schimbãm toate geamurile, usile si instalatia sanitarã. Acum se lucreazã la sistemul electric si la cel de canalizare si zic cã într-un an de zile el va fi functional si  bine pus la punct”, a mai spus primarul din Aninoasa.

Ministrul Bogdan Matei vine cu o delegatie din care va face parte si prefectul judetului Hunedoara Fabius Kiszely, iar idea constituirii unei baze de antrenamente si cantonamente în judetul Hunedoara este una extrem de salutatã de sportivii de aici. Cei de la tir cu arcul sunt cei mai buni din România, iar la Aninoasa au loc antrenamentele si competitiile nationale, asa încât investitia va fi mai mult decât necesarã.
Diana Mitrache

3 comentarii la „Ministrul Tineretului si Sportului vine la Aninoasa

 • 13 februarie 2019 la 20:00
  Permalink

  Vrem sa vina in Valea Jiului Ministrul Transportului (sa ne spuna de ce se tot amana de la an la an sub diverse motive asfaltarea drumului DN 7A ca ne rupem masinile spre Voineasa – Transalpina – Manastirea de la Groapa Seaca , drumul spre Herculane , …) , Ministrul Turismului (Investitii la Domeniul Schiabil Parang , Schi in Pasul Vulcan , Schi la Petrila , …) , Ministru Energiei (Investitii la Mina Livezeni si Mina Vulcan dar si schimbarea tevilor de Termoficare in toata Valea Jiului ca stam pe un munte de carbune huila carbune superior si vrem caldura si apa calda in toata Valea Jiului) .

  Răspunde
 • 14 februarie 2019 la 13:11
  Permalink

  Nu se fac toate acestea domnule fara nume ca sa votezi tu si toti ceilalti cu psd.Cei saraci si marginalizati sunt mai usor de prostit.Adica o sa va spuna din nou ca va maresc pensiile,ca drumuri prin munti,ca asfalteaza ,ca autobuze electrice ,ca incalzire centralizata la toata valea s.a.m.d. Va pup simpatizantilor.

  Răspunde
 • 16 februarie 2019 la 19:32
  Permalink

  in deva s-au in valea jiului se face complexul sportiv?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.