O nouã sesiune va avea loc la Universitatea din Petrosani. În perioada 25 februarie – 3 martie sunt asteptati sã sustinã, din nou examenele, studentii care au restante sau  studentii care vor sã îsi mãreascã notele.
În acest caz este vorba, în principal, de studentii care la finalul acestei luni vor pleca sã studieze în alte universitãti din Europa, în cadrul programelor de mobilitate.
“În aceastã sesiune de iarnã au promovat toti studentii care au fost la activitãtile didactice din cursul anului, la cursuri, seminarii, la laboratoare. Au promovat si unii care nu au venit permanent, dar care au reusit sã recupereze un anumit volum de cunostinte în asa fel încât sã îi convingã pe dascãli cã meritã sã promoveze examenele”,  a declarat prof. Univ. dr. Ing. Radu Sorin Mihai.  La institutia de învãtãmânt superior din Valea Jiului, sesiunea de iarnã este încã în plinã desfãsurare, însã sunt  studenti care deja au fost respinsi la anumite discipline.
“Pentru viitor, noi am pregãtit, la cererea studentilor, o sesiune de restante din  25 februarie  pânã în 3 martie si pentru cei care doresc sã îsi mãreascã notele, am pregãtit aceastã sesiune care este  valabilã si pentru studentii care pleacã în cadrul programelor ERASMUS +, mai ales cã ei pleacã la sfârsitul lunii februarie. 48 de studenti vor pleca în cadrul acestui proiect. Ei fiind cei mai buni, doresc sã meargã la mãrirea notei pentru bursã”,  a mai spus sursa citatã.  De cealaltã parte, studentii care beneficiazã de burse în cadrul programului ERASMUS + pleacã în Spania, Franta, Germania, Turcia, Polonia.
Monika BACIU