Handbal  ”Speranta” … pentru valoarea finalã!

Timp de 14 etape (16 sept. 2018 – 27 ian. 2019) s-au disputat partide din Camp. National de handbal junioare II (gr. 2002-2003), unde în seria F a evoluat si CSS Petrosani.  Pierzând în ultima etapã cu 24-39 la Lic. Teor. ”Tr. Vuia” Resita, echipa CSSP (antrenor Daniel Brânzãu) a ratat la ”mustatã” clasarea în primii patru, ce i-ar fi dat dreptul la participarea în faza urmãtoare în Grupa Valoare. În acest context, echipa merge în faza turneului Grupa Sperantei, echipa fiind repartizatã în Grupa a 3-a alãturi de echipele LPS Slatina, Viitorul Pitesti, HC FEFS Craiova, HC Jimbolia si ACS Leu Giarmata. Noul campionat se va desfãsura sistem  tur-retur (zece etape în total) în perioada 17 februarie – 19 mai, la final, primele douã clasate calificându-se în faza semifinalã nationalã.
”E adevãrat, dacã am fi câstigat ultima etapã la Resita, ne calificam în Grupa Valoare. Pentru noi va fi foarte bine în Grupa Speranta, mult mai accesibilã, care în final duce tot la o calificare în faza nationalã  semifinalã. Avem un lot bun, vom merge mai departe cu fetele cu care am jucat în Campionatul regulat: Sara Rus, Anamaria, Szoltos (portar), Dalia Câmpean, Giulia Kovacs, Enisa Askar, Ariana Matei, Timea Gacso, Iulia Iancu, Stefania Bors, Denisa Surd, Timea Farago, Raluca Gutã, Flavia Raczek, Bianca Serban, Anamaria Sandor, Delia tibulcã. Ne bazãm pe forta ofensivã a Daliei Câmpean si a Giuliei Kovacs, în general pe toatã echipa. Eu sper sã jucãm în sala polivalentã, care ne oferã conditii excelente. Avem sperante sã ne calificãm mai departe si la junioare III (gr. 2004-2005), asta e în functie si de rezultatele echipei CSS Sibiu, cu care suntem, cu care ne batem pentru un loc de calificare”, a declarat antrenorul CSS Petrosani,  Daniel Brânzãu.
La junioare III CSS Petrosani mai are de jucat partide: la CSM Fãgãras (16 febr.) cu LPS Sebes (23 febr.) si la CSM Vulcan  (2 martie).
Programul CSS Petrosani (junioare II) în Grupa Speranta 3
Turul
Et. 1 7 febr. – HC FEFS Craiova – CSSP
Et.2 24 febr. – ACS Leu Giarmata – CSSP
Et. 3 3 martie – CSSP – HC Jimbolia
Et. 4 10 martie – LPS Slatina – CSSP
Et. 5 14 martie – CSSP – Viitorul Pitesti
Returul
Et. 6 7 apr. – CSSP – AC FEFS Craiova
Et. 7 14 apr. – CSSP – ACS Leu Giarmata
Et. 8 12 mai – HC Jimbolia – CSSP
Et. 9 16 mai – CSSP – LPS Slatina
Et. 10 19 mai – Viitorul Pitesti – CSSP.
GENU TUTU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.