Navetistii care locuiesc în zona Dãrãnesti, sau Bosnea s-au plâns, în nenumãrate  rânduri, cã nu au statie de debarcare, atunci când se întorc spre casã, dacã merg in Petrosani.
Vorbim despre sute de oameni care s-au trezit, peste  noapte, cã statia lor de autobuz s-a desfiintat, odatã cu închiderea UMIROM-ului si acum sunt nevoiti sã se roage de soferii de pe maxi-taxi ca sã opreascã. Si asta nu ar fi o problemã, însã, de fiecare datã, si pe bunã dreptate, acestia motiveazã cã opresc în locuri nepermise, unde stationarea este interzisã si pun în pericol tot traficul.
Administratia localã, însã, a gãsit o solutie. „E adevãrat, în zona Dãrãnesti, va trebui amenajatã o altã statie pentru transportul în comun. Acolo a fost o statie, dar a fost dezafectatã si singura solutie de amenajare a unei statii este în  intersectia cãtre Cartierul Bosnea”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.
Municipalitatea de la Petrosani intentioneazã sã realizeze si un sens giratoriu în zona  dinspre Dãrãnesti, la intersectia cu drumul ce duce spre orasul Petrila, iar aceastã statie este absolut necesarã transportului în comun. Statia va fi amplasatã în perioada urmãtoare si cãlãtorii nu vor mai fi nevoiti sã caute refugii pentru a coborî din maxi-taxi-uri.
Diana Mitrache