Fuego a ridicat sala în picioare la Petrosani

Sute de vârstnici au venit la Petrosani sã-l asculte pe Fuego. A fost un spectacol dedicat de administratia localã celor vârstnici.

Cu o salã arhiplinã si un spectacol gratuit, Ziua Internationalã a vârstnicilor a fost la Petrosani una reusitã. Pensionarii au luat parte la spectacol, au aplaudat si au cerut repetarea melodiilor cântate de Fuego. Acesta a urcat pe scenã si le-a recitat celor prezenti poezii dedicate pãrintilor. Spectacolul a fost unul gratuit si la el a participat generatia a III-a a municipiului Petrosani. „Este o actiune emotionantã. Am si eu emotii, alãturi de cei prezenti în salã,pentru cã stiu cã Fuego este iubit de toatã lumea. Mã bucur cã pot fi alãturi de cei pe care îi consider pãrintii, bunicii nostri si mama mea e în salã, ca si alte mame si bunici. Tin foarte mult la sfaturile celor mai în vârstã, experienta lor fiind cea care ne ajutã si noi, cei tineri, nu putem sã nu tinem cont cã vom îmbãtrâni si vom fi ca ei si trebuie sã le purtãm un respect deosebit”, a spus Monica Iacob Ridzi, deputat de Valea Jiului, care si-a salutat mama, de pe scenã.

Pentru ca spectacolul sã fie complet, 20 de cupluri de petroseneni au fost sãrbãtorite public si asta pentru cã au împlinit o jumãtate de secol împreunã. „În fiecare an premiem cuplurile care împlinesc 50 de ani de cãsãtorie. E eveniment foarte important în viata oricãrei familii, cu atât mai mult cu cât la Petrosani, de douã ori pe an reusim sã organizãm o astfel de sãrbãtoare. Fiecare a primit premii în bani,o diplomã, o sampanie si un buchet de flori, dar cel mai important, cred cã este faptul cã le arãtãm respectul nostru”, a spus Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.

Timp de douã ore,pensionarii au cântat si au aplaudat spectacolul oferit lor de Fuego, cel care a recunoscut cã, desi nu a mai fost la Petrosani de 7 ani, a gãsit aici un public minunat.

Diana Mitrache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.