Consiliul Judetean Hunedoara invitã agentii economici interesati sã se înscrie pentru a  participa la Târgul de Turism al României, Editia de Primãvarã.
Judetul nostru are rezervat un stand, iar cei interesati pot face parte din delegatie. Potrivit unui comunicat remis presei de Agentia de Dezvoltare Economicã si Socialã a judetului Hunedoara, „industria turismului si a ospitalitãtii se aflã într-o continuã si rapidã expansiune. Stim cã pentru a vã mentine printre cei mai buni sunteti mereu la curent si urmati trendul pietei. Pentru cã eforturile dumnevoastrã sunt apreciate, iar implicarea pe care o aveti în  dezvoltarea economicã a judetului nostru este cunoscutã, Agentia de Dezvoltare Economico-Socialã a Judetului Hunedoara considerã onorantã participarea dumnevoastrã în standul judetului, la evenimentul  turistic de mare  anvergurã care deschide anul 2019. Asadar,  vã invitãm în perioada 21-24 februarie 2019 la Editia de Primãvarã a Târgului de Turism al României ce se va desfãsura la Bucuresti, în pavilioanele Centrului Expozitional Romexpo, unde Consiliul Judetean Hunedoara va avea un stand expozitional în care vizitatorii vor  fi întâmpinati cu  informatii si propuneri variate privind atractiile si obiectivele turistice din zonã”, se aratã în comunicatul de presã. Dacã activati în judetul Hunedoara si sustineti astfel de  initiative, sunteti  îndemnati sã acceptati invitatia, participarea fiind o ocazie potrivitã de a vã face remarcati la cel mai vizitat târg dedicat turismului.

„Pentru cã succesul în vânzãri stã într-o bunã comunicare, veti avea prilejul sã vã prezentati cele mai bune oferte potentialilor turisti aflati în cãutarea destinatiilor de vacantã. În ipoteza în care nu veti avea posibilitatea sã participati, puteti sã ne trimiti materiale de  promovare la sediul Agentiei din Deva, Str. 1 Decembrie 1918, nr. 28, pe care sã le oferim vizitatorilor Târgului. Ne puteti contacta si la adresa de e-mail adeh_hd@yahoo.com, dacã sunteti interesati de aceastã propunere”.
Diana Mitrache