S-a deschis calea spre executãrile silite

Sentinta Curtii de Apel Alba Iulia prin care a fost respinsã declararea insolventei Complexului Energetic Hunedoara a deschis calea spre executãrile silite.
Încã din 2016, de la judecarea cauzei pe fond a insolventei, Complexul Energetic Hunedoara a obtinut în instantã suspendarea executãrilor silite cerute de creditorii societãtii pânã la judecarea cererii de intrare în insolventã. Suspendarea executãrii conturilor Complexului Energetic Hunedoara a rãmas în vigoare pânã la o sentintã definitivã privind insolventa. Sentinta Curtii de Apel Alba Iulia din data de 18 decembrie a dat cale liberã spre executarea conturilor CEH.
CFR cere sute de milioane
Una din societãtile cu care Complexul Energetic Hunedoara a avut si are relatii contractuale este CFR Marfã.  Instanta de la Tribunalul Hunedoara a admis solicitarea CFR Marfã privind executarea silitã a CEH. Nu mai putin de 280 de milioane are de platã CEH cãtre CFR.
”Admite actiunea precizatã de reclamanta Compania Nationalã de Cãi Ferate CFR SA – Sucursala Regionalã CF Timisoara  în contradictoriu cu pârâta SOCIETATEA COMPLEXUL ENERGETIC HUNEDOARA SA. Obligã pârâta la plata cãtre reclamantã a sumei de 287.421,96 lei”, se aratã în sentinta Tribunalului Hunedoara. Complexul Energetic Hunedoara se confruntã cu zeci de cereri de executare silitã. Pe rolul instantelor sunt înregistrate zeci de  astfel de dosare în care  creditorii încearcã sã îsi recupereze banii.
Monika BACIU

3 comentarii la „S-a deschis calea spre executãrile silite

 • 6 februarie 2019 la 21:10
  Permalink

  cat mai sunt bani la bugetul statului nu ne facem probleme

  Răspunde
 • 8 februarie 2019 la 09:29
  Permalink

  chiar sunt curios cine pe cine executa ?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.