Pro România si-a prezentat echipa din Hunedoara / Marius Sanfirisca presedintele Pro România Hunedoara

Cu oameni ce provin din mai multe formatiuni politice, unde au lucrat si au tras pentru a face politicã, echipa Pro România si-a prezentat membrii pentru Hunedoara.
Au venit în Valea Jiului, unde au spus cã vor sã asculte mai mult oamenii si „sã caute normalitatea”. Presedintele formatiunii hunedorene vine de la ALDE si spune acum cã echipa cu care a plecat este cea pe care mizeazã, testul suprem fiind cel de la alegerile parlamentare. Asta, desi sondajele le aratã cã ar fi locul III în Hunedoara.
„În calitate de fondator al Partidului Pro România, as vrea sã vã prezint ceea ce înseamnã Pro România în Hunedoara. La acest moment, coordonarea se face prin 3 oameni, la nivel judetean. Îi am alãturi de mine pe Dorin Gligor si Rãzvan Mares. Am fost bucurosi sã constatãm cã aici în Valea Jiului am coagulat multe nuclee, la Vulcan,  Petrosani, Petrila, Lupeni si Aninoasa. La Uricani, avem discutii cu mai multi viitori colegi de ai nostri. As vrea sã precizez cã, în Vulcan, îl avem pe domnul Coltescu, care este alãturi de noi si domnul Holban, la Lupeni,  Nicolae Ivãnus, la Petrosani, Mariana Ghioc si domnul Toma. La Petrila,  Vasile Costache, iar la Aninoasa, Vasile Dima”, a spus Marius Sanfirisca, presedintele PRO România. Sunt trei membri coordonatori si testul suprem va fi dat la alegerile europarlamentare, însã, spun membrii Pro România, mizeazã mult pe  locomotiva electoralã pe care acum o  reprezintã comisarul Corina Cretu.
Si, pentru cã acum au parlamentari mai multi decât ALDE, cei de la Pro România spun cã obiectivul lor este acela de a câstiga de partea lor electoratul, mizând pe ideea cã,  în cel mai scurt timp, vor merge sã asculte ce vrea lumea.
Diana Mitrache

12 comentarii la „Pro România si-a prezentat echipa din Hunedoara / Marius Sanfirisca presedintele Pro România Hunedoara

 • 6 februarie 2019 la 22:35
  Permalink

  Securistii se regrupeaza. Adica cine se aseamana se aduna. Va tradeaza figurile.

  Răspunde
  • 6 februarie 2019 la 22:50
   Permalink

   tu voteaza resmerita si psd milogule si primesti un kil de ulei unul de faina si apoi patru ani multa m…..

   Răspunde
 • 6 februarie 2019 la 22:53
  Permalink

  Pai bravi osteni ,ia spuneti fiecare pe la ce partide ati trecut? astept raspuns daca sunteti ROMANI.

  Răspunde
 • 7 februarie 2019 la 06:47
  Permalink

  Un PSD altfel….adica Pro ! Aceeasi Marie…..identic si la fel .

  Răspunde
 • 7 februarie 2019 la 07:08
  Permalink

  O echipa super de PNL(PD),rezerve la alte partide.Un om care tine cu adevarat la un partid sta acolo pana moare—restul traseisti—

  Răspunde
 • 7 februarie 2019 la 08:50
  Permalink

  Cine tradeaza un partid pe listele caruia a fost ales, nu prezinta nici un fel de credibilitate pentru cetatateni.De altfel pestele de la cap se impute , fiind vorba de seful lor pe nume ponta, un securist si plagiator de prima mana.De fapt cine se aseamana se aduna, toti unul si unul, Gligor, Toma, Coltescu, Ivanus……

  Răspunde
 • 7 februarie 2019 la 09:04
  Permalink

  bata va norocul de sub burta calului ziceti ca veniti sa ne ascultati pasurile dar ce ati ascultat in anii trecuti ce ati realizat? ascultavar doctorii cu stetoscopul

  Răspunde
 • 7 februarie 2019 la 12:23
  Permalink

  Valter , cel ce scrii sub mai multe nume si critici tot si pe toti din Valea Jiului lasa si pe alti sa scrie comentari nu numai tu (lenes pensionar care ai frecat menta pe la Mina) .

  Răspunde
 • 7 februarie 2019 la 18:02
  Permalink

  Uitati-va la ei!
  Sunt tineri, sunt frumosi, sunte de abia veniti in politica!
  Sunt animati de ganduri bune, sunt cinstiti, sunt fara de pata, nu au fost implicati in scandaluri politice.
  Au venit langa Victor Ponta, cel mai bun om din politica romaneasca!
  Ponta, cel care a lasat in urma lui o Romanie infloritoare si mandra, o Romanie care poate sa spuna fara frica de a gresi:
  VA BAGAM IN PIZD///AA MAMII VOSTRE DE BORFASI NENOROCITI!
  HAIMANALLE DRACULUI! Mai vreti sa furati o tura??? Sub un alt drapel? Mercenarii mamii voastre de cretini!

  Răspunde
 • 13 februarie 2019 la 18:33
  Permalink

  CU ZVINCA SI CIODARU NICI O SANSA ASTIA DOI SUNT COMPROMISI …..

  Răspunde
 • 13 februarie 2019 la 19:06
  Permalink

  Politica e pentru mincinosi,curvari,mafioti, tradatori nu pentru sfinti.Votanti vor vorbe frumoase, promisiuni ca va fi lapte si miere dar mai ales pomeni.Psd e la butoane asa ca trebuie lasati sa traiasca si astia.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.