Winterfest revine în Parâng

 

Statiunea Parâng gãzduieste în perioada 14-17 februarie  festivalul de iarnã  Winterfest, care cuprinde cursuri si  concursuri pentru sporturile de iarnã, trei zile de  Apres Ski, petreceri pe pârtie si un concert.
Editia pilot a avut loc în februarie 2018 si au participat aproximativ 100 de participanti direct desi atunci organizatorii nu au reusit sã realizeze decât competitiile sportive.
Alexandru Adrioae, managerul de proiect al festivalului spune cã editia din acest an cuprinde cursuri de ski/snowboard pentru  aproximativ 200 de participanti directi la festival concursuri de ski/snowboard Slalom pentru aproximativ 100 de participanti, campionat de Volley pe pârtie pentru aproximativ 100 de  participanti , activitãti distractive pe pârtie (jocuri de teambuilding, stafete si alte competitii)  pentru aproximativ 150 de participanti,  trei zile de Apress Ski pe pârtie pentru toti turistii din statiune.
În plus, sâmbãtã, 16 februarie este programat un mega concert  pentru toti turistii din statiune si pentru locuitorii din Petrosani sustinut de formatiile tapinarii, Vita de vie acu2tic + diferiti DJ).
Organizatori festivalului Winterfest sunt Asociatia Formatorilor de Tineret si Complexul Cultural Sportiv Studentesc Tei Bucuresti, în parteneriat cu Universitatea Nationalã de Educatie Fizicã si Sport Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.