Trupul fãrã viatã al unui copil a fost vãzut, marti dimineatã, în zãpada din apropierea unei parcãri, fix în zona de nord a municipiului Petrosani.
Descoperirea a fost fãcutã de un trecãtor, iar oamenii care munceau pe un acoperis au vãzut de sus, ceea ce pãrea un sac. Oamenii s-au alarmat si au sunat la 112. De altfel, oamenii legii spun cã o femeie a sunat la 112 si a anuntat cã în zãpadã este un bebelus, care pare mort. Oamenii din blocul 3 de pe strada Zorilor au fost pur si simplu uluiti sã vadã ce s-a întâmplat în apropiere de blocul lor si nu stiu  cine ar fi putut sã arunce acolo copilul.
„În blocul în care se reparã acoperisul locuiesc. M-am dus sã iau o cafea la muncitorii de pe acoperis si atunci au bãtut doi oameni la usã, de la politie. Mi-au spus dacã stiu despre un copil pe care l-au gãsit mort în fata blocului, într-o parcare. Initial, credeam cã este în spatele blocului, dar apoi am coborât si am observat cã trupul este în parcarea din fata blocului.  Nu stiu nimic. Chiar nu stiu. Asa ceva nu  s-a întâmplat aici, niciodatã. O femeie gravidã pe aici nu stiu sã fi fost. Asa ceva nu  s-a  întâmplat aici, niciodatã”, spune unul dintre locatarii blocului lângã care a fost gãsit cadavrul copilului.



Trupul fãrã viatã al copilului era în zona parcãrii  de pe strada Zorilor, iar din apropierea blocului, politistii au ridicat si ceea ce pãrea un scaun de masinã. Nu se stie dacã trupul copilului era în acel scaun, sau dacã a fost târât de câini din el, însã, la fata locului au ajuns procurori ai Parchetului de pe lângã Judecãtoria Petrosani, care fac acum cercetãrile în acest caz.
Diana Mitrache