Cãsutele minerilor de pe litoral, supuse evaluãrii

Cãsutele minerilor din statiunea Eforie Nord sunt supuse evaluãrii pentru ca acestea sã fie impozitate.
30 de cãsute de vacantã, aflate în administrarea SNIMVJ si predate în comodat Sindicatului Huila sunt pe litoralul Mãrii Negre. Minerii din Valea Jiului pot opta pentru astfel de cazãri la preturi mai mici, însã nici conditiile nu sunt tocmai de 5 stele.
“Cãsutele sunt date în comodat celor de la Sindicatul Huila. Ei le administreazã. Aceste cãsute genereazã venituri, sunt mineri care opteazã pentru un concediu pe litoral în aceste cãsute”, a declarat Petre Drãgoescu, directorul tehnic din cadrul SNIMVJ.  Cãsutele au fost dobândite în anul 1991 si au o suprafatã de 15 metri fiecare. Compania Nationalã a Huilei Petrosani a fost la un pas sã piardã cãsutele minerilor de la Eforie, din cauza datoriilor istorice. Cele 30 de cãsute de vacantã din Eforie Nord apartin, acum, minei Paroseni, iar de-a lungul anilor au fost puse sub sechestru asigurator de Directia Generalã a Finantelor Publice.
Monika BACIU

2 comentarii la „Cãsutele minerilor de pe litoral, supuse evaluãrii

 • 5 februarie 2019 la 19:48
  Permalink

  aici e o mare excrocherie daca mergi vara la casute gasesti tot felul de dubiosi care platesc cash presedintelui laslo domokos de fapt e o evaziune fiscala si un jaf pe fata banii intra in buzunarele liderului de sindicat care e la rindul lui amabil cu dir general si presedintele consiliului de administratie,,reparatiile le face mina paroseni pe barba directorilor strinsi cu usa de conducerea snim vj si asa se fac bani frumosi,,,ce uita sa spuna dragoiescu e ca in mandatul lui anghel trei casute au fost vindute fraudulos….hai sa facem un calcul 30 casute ori 50 ron pe zi fac 1500 ron pe zi…..hai sa punem doar 100 zile de sezon …si suma duce la un miliard si jumate lei vechi….apar banii astia in acte niciodata liderul domokos nu a raportat cinstit incasarile.

  Răspunde
 • 11 februarie 2019 la 17:01
  Permalink

  Oare anul acesta Doctorita Neumark(ba bau)mai merge gratis la casute ?

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.