Vervã mare în est / Ilie Pãducel revine pe scena politicã

Ilie Pãducel, singurul primar care a pierdut alegerile trecute în zona Vãii Jiului, revine în fortã si în cadrul unei emisiuni la Mondo Tv, si-a anuntat candidatura la fotoliul pe care l-a ocupat timp de mai multe mandate.
Va candida la functia ce l-a fãcut cunoscut si pentru cã, crede în sansele sale de reusitã si pentru cã o parte dintre investitiile orasului s-au fãcut în anii în care acesta a condus urbea, lucru ce i-a adus, o datã în plus, popularitatea în rândul localnicilor. De la Cimpa la Tirici, din Rãscoala la Petrila, toatã lumea a auzit de Ilie Pãducel si fostul primar, consacrat cu acest apelativ, înaintea numelui de botez, promite revenirea sa spectaculoasã.
„Tinând cont cã, pânã în prezent, sunt sãnãtos si am putere de muncã, m-am gândit cã mai candidez în 2020. Voi candida la Primãria orasului Petrila si numai din dorinta de a rezolva unele probleme pe care nu am reusit  sã le rezolv pânã în 2016”, a spus Ilie Pãducel.
Fostul primar s-a retras o vreme de pe scena politicã, însã, oamenii nu l-au uitat, iar acum locuitorii orasului spun cã sunt gata chiar sã îi acorde, din nou, votul lor. Nu toti, însã multi au agreat ideea ca politicianul din estul Vãii Jiului sã revinã la primãrie.  „A fost primarul nostru. Am o pãrere bunã. Stiu cã a fost om gospodar. L-as mai vota. Îl cunosc de multi ani”, mi-a spus un petrilean.
„N-am nimic, nici împotrivã, nici pentru. Nu cred cã l-as mai vota. Nu prea a fãcut nimic nici actualul primar. As vrea oameni noi”, a replicat un altul. „Când a fost, a fãcut si el multe”, l-a contrazis un alt localnic.
„Îi  bun, dar e bun si cel pe care îl avem acum. Nu stim cum o sã alegem. Eu, la vot, merg cu toatã familia mea. Suntem multumiti. Si domnul Pãducel a fãcut, dar si cel pe care îl avem a fãcut”, afirmã o altã femeie, indecisã acum.
„E bine. Altceva nu am ce comenta. Dacã el vrea, e bine”, sustine un alt om.
„Am o pãrere bunã despre domnul Pãducel. Administratia a fost foarte bunã pe vremea lui. L-as mai vota, dacã ar candida”, a conchis un altul.
Tandemul Vasile Jurca si Dorin Curtean au fost împreunã pe toatã durata campaniei electorale în 2016 si ambii sunt acum în functiile de primar si viceprimar.
Aproape 48% din alegãtori au mers la vot în Petrila în 2016, iar dupã 20 de ani de mandat, Ilie Pãducel si-a încheiat mandatul. A pierdut în fata PSD, partid pe care tocmai l-a pãrãsit înainte de alegeri, cu 31, 32%, în timp ce Vasile Jurca, cel care a fost viceprimar în mandatul sãu, a câstigat 51,24% din sufragii.
Diana Mitrache

Advertisements

5 comentarii la „Vervã mare în est / Ilie Pãducel revine pe scena politicã

 • 3 februarie 2019 la 20:10
  Permalink

  tinind cont ca cei doi comici jurca si curtean au mintit ca nesimtitii in camapnia electorala si se multumesc cu rolul de marionete ale baronului psd bobar…n ar fi o surpriza sa revina vulpoiul batrin.

  Răspunde
 • 3 februarie 2019 la 21:21
  Permalink

  Nu merita nimeni ca nu au facut suficiente demersuri pentru asfaltarea drumului DN 7A !

  Răspunde
 • 4 februarie 2019 la 08:38
  Permalink

  nea paducel lasa petrila si hai la petrosani sa i demonstrezi lui nea ritzi cum se face o treaba de la a la z nu cu jumatati de masura vorbesc aici de asfalt iluminat canalizare si GAZ in zonele ;;marginase;; ale orasului

  Răspunde
 • 4 februarie 2019 la 10:55
  Permalink

  Bobar si Jurca ar trebui sa dea socoteala pentru minciunile din campanie.Si programele gata aprobate si cu finantare aprobata pe care le-au mostenit de la Paducel nu au fost in stare sa le finalizeze,ce sa mai vorbim de ce au promis ei.Mina Lonea se inchide ,unde sunt cele 2000 de locuri de munca,unde sunt austriecii ? Un lucru este sigur,conturile lor in banci au crescut bine de tot .Fraierii care i-au votat sunt tot la fel ca inainte ,adica fraieri.

  Răspunde
 • 4 februarie 2019 la 12:34
  Permalink

  bobar si jurca au mintit in campanie si ajutati de niste slugi nemernice gen cenuse,simion,crisan butuza,dioane,duma sau rascolean au inchis mina petrila iar acum urmeaza lonea ….asa o sa fie si acolo vine pagalul de barbu si mazgaleste peretii iar cenuse o sa plinga beat printre balarii…..aaa il uitasem la slugi pe cel mai idiot director din istoria minei lonea dacian zamfir.jurca n a fost in stare sa varuiasca strazile asfaltate de paducel….

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.