A început Festivalul Oamenilor de Zãpadã

Toatã sãptãmâna aceasta, la Straja, sunt asteptati cei care vor sã îsi arate îndemânarea si talentul de creatori ai unor structuri din zãpadã.
Si, asa cum traditia a împãmântenit acest obicei, mai ales cã e timpul unei noi vacante, toti vor fi invitati sã construiascã oameni de zãpadã. Este Festivalul Oamenilor de Zãpadã.A nins enorm, asa cã, între 4 si 9 februarie, în munte, sunt asteptati cei care stiu sã dea formã din zãpadã unor personaje de basm, din politicã, show bizz, ori din orice alt domeniu. Nu vã trebuie decât putinã imaginatie si, la final, veti fi premiati. Sute de figurine vor ajunge sã populeze pârtiile si dealurile din apropierea cabanelor din Straja, iar fiecare dintre cei ce vor crea astfel de figurine va fi premiat.
Sunt cupe si diplome, ori premii consistente pentru cei ce se încumetã sã îsi punã talentul la încercare, aceasta fiind prima competitie din sezonul de iarnã actual. Sunt sute de tineri veniti în taberele de la Straja si lor li se adreseazã acest concurs, cu precãdere, iar, la final, în 8 februarie, are loc Cupa Tabere Straja, întrecerea la care participã acesti mici schiori. În 9 si 10 februarie la munte are loc competitia Winter Tour Straja si luna februarie este si cea dedicatã ursului Baloo. De ziua lui, în 16 februarie, are loc Cupa Baloo si copiii din munte vin sã îl sãrbãtoreascã, asa cum fac mereu.
Diana Mitrache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.