Începe Festivalul Oamenilor de Zãpadã

Toatã sãptãmâna viitoare, la Straja sunt asteptati cei care vor sã  transforme statiunea de munte în locul celor mai frumosi  oameni de zãpadã.  A nins enorm, asa cã, între 4 si 9 februarie, în munte sunt asteptati cei care stiu sã dea formã din zãpadã unor personaje de basm, din politicã, show-bizz, ori din orice alt domeniu. Nu vã trebuie decât putinã  imaginatie si, la final, veti fi premiati. Sute de figurine vor ajunge sã populeze pârtiile si dealurile din apropierea cabanelor din Straja, iar fiecare dintre cei ce vor crea astfel de  figurine va fi premiat.
Sunt cupe si diplome, ori premii consistente pentru cei ce se încumetã sã îsi punã talentul la încercare, aceasta fiind prima competitie din sezonul de iarnã actual.
Sunt sute de tineri veniti în taberele de la Straja si lor li se adreseazã acest concurs, cu precãdere, iar, la final, în 8 februarie, are loc Cupa Tabere Straja, întrecerea la care  participã acesti mici schiori. În 9 si 10 februarie la munte are loc  competitia Winter Tour Straja si luna  februarie este si cea dedicatã ursului Baloo. De ziua lui, în 16 februarie, are loc Cupa Baloo si copiii din munte vin sã îl  sãrbãtoreascã, asa cum fac mereu.
Diana Mitrache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.