Primarul Pãducel îl pune la grea încercare pe senatorul Nicula

”Senatorul Cosmin Nicula mi-a promis cã mâine (astãzi – n.n.), ne vom întâlni, el aflându-se la deschiderea anului universitar, la Petrosani, pentru a stabili detaliile întâlnirii cu premierul Victor Ponta. Sã vãd dacã se tine de cuvânt. Dacã nu, voi iesi în fata cetãtenilor, a presei si voi spune” – a declarat primarul Petrilei, Ilie Pãducel, PDL.

Primarul orasului Petrila, Ilie Pãducel, a folosit o metodã atipicã cerând ajutorul senatorului PSD de Valea Jiului, Cosmin Nicula, ca reprezentat al acestei zone la nivel înalt si ca politician ce face parte din partidul care are premierul. Primarul a intrat în direct la o emisiune televizatã si a cerut public senatorului sã-l sustinã în fata actualei puteri, respectiv Guvernului Ponta, pentru a continua proiectele începute si care au stagnat din lipsa finantãrilor.

”Senatorul Cosmin Nicula mi-a promis cã mâine (astãzi – n.n.), ne vom întâlni, el aflându-se la deschiderea anului universitar, la Petrosani, pentru a stabili detaliile întâlnirii cu premierul Victor Ponta. Sã vãd dacã se tine de cuvânt. Dacã nu, voi iesi în fata cetãtenilor si voi spune” – a declarat primarul Petrilei, Ilie Pãducel, PDL.

”Da, asa este, mâine mã voi întâlni cu Ilie Pãducel, la Petrosani, sã stabilim ce vom face, apoi vom merge împreunã la Bucuresti. În rest speculatiile cu teste date mie si ceea ce se mai spune, nu mã intereseazã” – a declarat Cosmin Nicula, senator PSD de Valea Jiului.

Interventia primarului PDL, Ilie Pãducel, pe lângã parlamentarul PSD, a fost rapid speculatã si în altã directie, respectiv cã dacã îi vor fi ascultate si împlinite dorintele pentru orasul sãu, Pãducel s-ar putea sã accepte sã fie social democrat – de data aceasta fãrã carnet pentru cã nu permite legea – cum a mai fãcut-o cu ani în urmã. Primarul Petrilei a fost de multe ori acuzat cã trece dintr-un partid în altul asa cum îi dicteazã interesele. Nu a negat acest lucru nici de aceastã datã, cã a fãcut ceea ce aducea bani Petrilei. ”Pe mine m-a interesat întotdeauna sã rezolv problemele orasului si mi-am asumat riscurile” – a repetat Ilie Pãducel ceea ce declara cu ani în urmã când a trecut de la PD la PSD si apoi înapoi la PD, ulterior PDL.

Ileana Firtulescu

Advertisements

2 comentarii la „Primarul Pãducel îl pune la grea încercare pe senatorul Nicula

  • 30 septembrie 2012 la 23:25
    Permalink

    Un primar care iubeste orasul si vrea sa faca ceva pentru oras. i-l doare in basca de culoarea carnetului de partid.Oamenii i-l vor tine minte pentru ce a facut pentru ei si oras nu ce convigeri politice a avut.Numai invidiosii,neputinciosii,carcotasii si frustratii incearca sa minimalizeze calitatiile primarului Paducel.Tipul a dovedit-o din plin la recentele alegeri cand le-a dat „flit” celor trei USL-isti si a convins pe toata lumea ca e bun ,ce mai tura-vura.Eu cel putin sunt ferm convins ca primarul Paducel are insomnii ,dar nu din cauza caderii in sondaje a PDL ci din cauza faptului ca multele lucrari demarate nu mai au finantare de la centru.Consider gresita ,chiar prosteasca politica Guvernului sa stopezi lucrari intr-un oras al Vaii Jiului,unde alte guverne de stanga nu facut nimic si unde de bine de rau niste oameni au de lucru si nu mai trebuie sa fure carbuni ca sa dea copiilor de mancare.Oamenii l-ar putea intreba pe senatorul Nicula cam cum sa achitat de ceea ce a promis in precedentele alegeri si daca nu cumva este dator orasului si locuitorilor.

  • 1 octombrie 2012 la 18:59
    Permalink

    Da gica ai dreptate a dat PDL cu minus”-„cum spunea o matracuca in parlament „ciocu mic ca noi suntem la putere” de ce nu se duce sa ceara la cei de culoarea lui???

Comentariile sunt închise.