Desi sezonul de varã s-a încheiat de mult, în municipiul Petrosani, încã “troneazã” terasele care amintesc de anotimpul cald. Reprezentantii administratiei locale au decis ca sã prelungeascã termenul pentru cei care detin terase, în special în zonele unde s-au executat lucrãri pe timpul verii, lucru care i-a afectat financiar pe patroni.

“Nu le-am dat un anumit termen mai ales în conditiile în care pentru cei de pe central civic varã a început târziu. Ei nu si-au putut amplasa terasele de la începutul sezonului pentru cã acolo s-au efectuat lucrãri”, a declarat Lucian Dragomir, directorul executive al SPADPP Petrosani.

Strângerea teraselor de pe domeniul public se va face în functie de vreme. Astfel, aceste spatii în aer liber vor functiona atâta timp cât temperaturile se vor mentine ridicate.

În principal, este vorba de acele terase care sunt amplasate pe central civic al municipiului Petrosani. Reprezentantii societãtilor comerciale au fost afectati de lucrãrile de aici pentru cã nu si-au putut scoate terasele chiar de la începutul sezonului de varã.

Raul IRINOVICI