Îndrãgitul interpret maghiar Tamas Gabor revine la Petrosani sã le cânte si sã îi încânte pe membrii comunitãtii maghiare si nu numai.  Concertul va avea loc, miercuri, la Teatrul Dramatic ID Sîrbu din Petrosani. Aproape 200 de bilete au fost deja vândute. Cu acest prilej, participantii vor putea achizitiona si noul album al lui Tamas Gabor.
“Printr-o corespondentã cu dumnealui, ne-a rugat dacã putem sã îi gãzduim un concert, având în vedere cã la sfîrsitul lunii martie sustine o serie de concerte în România. Comunitatea maghiarã a acceptat sã vinã în Petrosani si în 30 ianuarie, la sala Teatrului ID Sîrbu, la ora 18:00 va avea loc concertul. Cu acest prilej va fi lansat si un CD”,  a spus Eduard Wersanski.  Tamás este interpretul unor melodii binecunoscute pentru  cultura maghiarã, precum Ó, Erdély szép hazám! sau A Donát úton nyílnak már az orgonák.
“Este un cântãret foarte cunoscut în Ardeal si mai ales în comunitatea maghiarã din România si care a avut un succes foarte mare. Acest artist este reprezentativ pentru comunitatea maghiarã, are piese foarte frumoase, mai mult pentru cei care au o nostalgie a cântecelor frumoase din repertoriul maghiar”, a mai spus Eduard Wersanski.  Tamás Gábor este un cântãret originar din Cluj, iar actualmente trãieste în Suedia si concerteazã prin lumea întreagã. Transilvania a rãmas în sufletul lui, dovadã cã în fiecare an se întoarce aici. Albumele si le lanseazã o datã la câtiva ani, prin turnee mondiale.
Monika BACIU