Înfiintatã la începutul anului 2016, clinica Opticline Dr. Angelescu a reusit în doar 3 ani sã devinã un reper în domeniul chirurgiei oftalmologice din Transilvania. Dr. Daniel Angelescu, alãturi de dr. Laura Angelescu, a deschis clinica din Deva din dorinta de a veni în sprijinul pacientilor din judetul Hunedoara, cu servicii si echipamente de ultimã generatie.
Absolvent al Facultãtii de Medicinã din cadrul Universitãtii “Iuliu Hatieganu” din Cluj-Napoca, cu un rezidentiat complet în oftalmologie, dr. Daniel Angelescu a urmat numeroase specializãri în strãinãtate si s-a perfectionat continuu, atât pe partea de diagnostic si consult, cât si pe partea chirurgicalã si cea a aparaturii medicale.
Succesul de care s-a bucurat clinica a depãsit asteptãrile echipei de medici, motiv pentru care, în anul 2018, Opticline Dr. Angelescu a deschis o a doua clinicã, la Petrosani.
În clinica de la Deva s-au desfãsurat, în numai 3 ani, câteva mii de interventii chirurgicale de cataractã, laser si retinã, realizate cu mult profesionalism si aparaturã de ultimã generatie.
”Cea mai mare satisfactie pe care o avem noi, medicii, si echipa alãturi de care lucrãm, este sã-i vedem pe cei care ne-au trecut pragul, plecând cu un zâmbet larg si cu o vedere mai bunã. Este multã muncã în spate, iar pentru a reusi, este nevoie de viziune, muncã în echipã, multã perseverentã, dragoste de oameni, dedicare si, nu în ultimul rând, pasiune pentru ceea ce facem”, spune dr. Daniel Angelescu.
Pe lângã proiectele de dezvoltare si îmbunãtãtire constantã a serviciilor oferite, Opticline – Dr. Angelescu se implicã si în comunitate, în proiecte de sustinere a performantei sau în proiecte sociale. Fie cã a fost vorba despre evenimente de performantã sportivã, sau de campanii de consultatii gratuite în rândul pacientilor cu situatii materiale dificile, dr. Angelescu a fãcut tot posibilul pentru a fi alãturi de aceste cauze.
În viitor, Opticline – Dr. Angelescu are în plan dezvoltarea retelei de clinici si optici medicale, care a ajuns în prezent la 10 cabinete, alãturi de consolidarea performantei celor 2 clinici existente. Dr. Angelescu a reusit performanta de a pune Deva pe harta de referintã a clinicilor românesti de top, în ceea ce priveste chirurgia oftalmologicã.
Pentru programãri la numãrul de telefon: Deva: 0354409826, Petrosani: 0774922606