Într-un amical international disputat la Arad UTA a cedat cu 2 – 3 în jocul cu maghiarii de la Elore Bekescsaba, golurile echipei ex-jiulistului Ionut Popa fiind marcate de Alvarenga si Matei.
Antrenorul Ionut Popa s-a plâns la finalul partidei de jocul dur  practicat de fotbalistii unguri, acuzând, jocul agresiv si dur practicat de fotbalistii din tara vecinã.
Cu Borbei în teren
Produs al fotbalului din Valea Jiului, tânãrul portar Borbei a apãrut în primul amical al iernii, în poarta celor de la ASU Poli Timisoara. Echipa antrenatã de Cosmin Petrescu a jucat un amical contra celor de la FC Bazosu Vechi, scor 7 – 0, portarul Alexandru Borbei fiind folosit pe parcursul reprizei secunde.
Transfer de la Borussia Dortmund
Cetate Deva (antrenor Ioan Petru) l-a pierdut pe ex-lupeneanul Robert Cristian, în schimb a achizitionat un fost junior al Borussiei Dortmund, Iulian Ilie (18 ani). Echipa de la Deva va juca în 9 februarie la Petrosani cu ACS Energeticianul.
Trei noutãti sub furnale
Echipa de sub furnale (antrenor Mircea Alic) va ataca returul ligii a III-a cu trei jucãtori achizitionati recent, Vasinc de la Soimii Lipova, Robert Cristian de la Cetate Deva si Dulap.
GENU TUTU