Retragere cu torte la Vulcan, de Ziua Micii Uniri

Municipiul Vulcan este din nou în sãrbãtoare, în aceastã sãptãmânã, când, de Ziua Micii Uniri, primarul Gheorghe Ile a decis sã reia manifestãrile cu care a obisnuit localnicii.
De altfel, în acest oras al Vãii Jiului au loc manifestãri în stradã, o paradã militarã, cu fanfarã si fãclii, la lãsarea întunericului.
„Este an centenar pentru noi si toate aceste manifestãri se înscriu în memoria eroilor neamului, pentru tot ceea ce au realizat ei. Spun, de fiecare datã, acesti oameni au avut calitatea de bãrbati de stat, care au rezolvat probleme foarte importante ale natiunii române. Toti cetãtenii municipiului Vulcan sunt asteptati sã vinã alãturi de noi, la manifestare pe Bulevardul Mihai Viteazul, pânã în sensul giratoriu, unde vom face  Hora Unirii”, spune Gheorghe Ile, primarul municipiului Vulcan.
Este cel de al VIII-lea  an, consecutiv când locuitorii din Vulcan, alãturi de militari, elevi si voluntari, participã la o ceremonie dedicatã zilei de 24 ianuarie. Ca în fiecare an, indiferent de cum va fi vremea, multimea este asteptatã sã se prindã în rând, cu torte în mânã.
Municipiul Vulcan este singurul din Valea Jiului unde traditia ultimilor ani a impus o astfel de ceremonie, iar oamenii au apreciat mereu. Si în acest an se asteaptã ca numãrul celor ce vin sã fie si mai mare, pentru cã vremea nu se anuntã chiar foarte geroasã, ca în alti ani.
Diana Mitrache

3 comentarii la „Retragere cu torte la Vulcan, de Ziua Micii Uniri

 • 22 ianuarie 2019 la 06:36
  Permalink

  ATENTIE….vine si un primar din….IUGOSLAVIA ! Asa a grait gura bogata (in prostie ) a primarului ile .

  Răspunde
 • 22 ianuarie 2019 la 19:26
  Permalink

  Cu ile prezent orice sarbatoare,eveniment mie imi produce un chef de stat acasa.Ceva restaurante,ceva ,banci ,ceva farmacii,spatii comerciale,apartamente mai sunt de vinzare si sa fie cumparate?????

  Răspunde
 • 24 ianuarie 2019 la 17:50
  Permalink

  va meritati primarul daca tot l-ati ales a patra oara

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.