Apa Serv Valea Jiului a încheiat anul 2018 nu doar cu rezultate economico-financiare care confirmã încã un an bun, ci si cu un bilant care a avut în vedere activitatea pesonalului angajat si implicarea salariatilor în bunul mers al societãtii.
De alfel, asa cum s-a demonstrat si pe parcursul anului 2018, capitalul uman a fost unul dintre elementele cheie care au stat la baza rezultatelor bune obtinute de operatorul regional al serviciilor de alimentare cu apã si canalizare din Valea Jiului. În evaluarea acestui indicator, competitia internã ”Angajatul lunii” si ”Colectivul lunii” au fost factori determinanti.

La finalul lunii decembrie 2018, din analiza activitãtii personalului din cadrul Apa Serv Valea Jiului, echipa managerialã a decis sã acode titlul de ”Angajat al lunii decembrie” urmãtorilor salariati:

  • Albert Arpad – lãcãtus mecanic în cadrul sectorului apã canal Lupeni

  • Gabriela Scurtu – inginer în cadrul Serviciului Comercial

  • Ioan Damian Pop – inginer în cadrul Statiei de Epurare a apei de la Dãnutoni

Similar, din analiza activitãtii sectiilor si departamentelor din structura organizatoricã a ASVJ, titlul de ”Colectiv al lunii decembrie” a revenit echipei de la Serviciul Investitii, Dezvoltare si Proiectare respectiv membrilor acesteia, dupã cum urmeazã: Mihai Vitejeanu – sef Serviciu, Nicolae Nistor, Giana Ariana Buzan, Fr. Bãlutoiu Elekes si Carmen Pinte.

”Pentru noi, cei de la Apa Serv, luna decembrie a fost o lunã de lucru la fel ca si toate celelalte, ba chiar cu mai multe probleme, generate de avariile produse pe retele din cauza intemperiilor În acelasi timp, în luna decembrie, acordãm o importantã deosebitã proiectãrii si evaluãrii investitiilor pe care ni le propunem pentru noul an. Si chiar dacã a fost o lunã cu multe sãrbãtori, angajatii nostri au fost prezenti în fiecare zi la datorie, au muncit exemplar, deseori în conditii vitrege, pentru ca mai ales într-o perioadã atât de importantã pentru toti locuitorii Vãii Jiului, apa potabilã sã fie

asiguratã 24 de ore din 24  în toate localitãtile din Valea Jiului. Le multumesc pentru acest lucru tuturor salariatilor nostri si, bineînteles, îi felicit pe cei care s-au dovedit a fi cei mai activi în luna decembrie 2018, laureatii competitiei noastre interne, care a ajuns deja la finalul celui de-al doilea an”, a declarat Cristian Ionicã, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.