Liceenii care vor sustine în acest an examenul de bacalaureat si au nevoie de pregãtire suplimentarã beneficizã de sprijin din partea Filialei din judetul Hunedoara a Societãtii Nationale de Cruce Rosie din România.
Astfel, în fiecare zi de sâmbãtã, un profesor va sustine meditatii la matematicã, la sediul Crucii Rosii din Deva. De pregãtire pot beneficia de pregãtire toti cei care urmeazã sã sutinã examenul de bacalaureat în aceastã sesiune, indiferent dacã mai sunt sau nu elevi. Meditatiile sunt gratuite iar prima întâlnire a avut loc sâmbãta trecutã. Adolescentii vor putea participa la pregãtirea suplimetarã, dacã vor dori, pânã la sfârsitul anului scolar în curs.
”Am propus si am primit sprijin din partea comunitãtii, din partea voluntarilor filialei noastre cu privire la realizarea unui proiect de suflet. Este vorba despre crearea cadrului necesar în vederea pregãtirii suplimentare corespunzãtoare a elevilor care urmeazã sã sustinã examenul de bacalaureat în vara anului 2019. (…) Prin aceastã activitate dorim sã venim în sprijinul elevilor care au potential, dar nu îsi permit pregãtire suplimentarã din cauza situatiei materiale”, precizeazã Dan Terteci din partea Filialei Crucii Rosii Hunedoara.
Maximilian Gânju