Grupul de firme Queralt din regiunea Lleida, Spania care oferã cele 150 locuri de muncã în agriculturã este compus din mai multe ferme dedicate producerii si comercializãrii fructelor (mere, cirese, nectarine, caise, etc.)
Descriere loc de muncã: muncitorii vor lucra în câmp: cules fructe (mere, cirese, nectarine, caise, etc.), curãtat pomi; în fabricã: aranjarea fructelor în lãzi si caserole;
Cerinte: sunt oferite 150 locuri de muncã dupã cum urmeazã: 100-femei pentru munca în câmp si ambalat în depozit; 50 – bãrbati pentru munca în câmp, din care: 1 sofer autobuz pentru transportul muncitorilor la locul de muncã (categoria D + atestat); 2 soferi camion pentru transportul fructelor din câmp la depozit (categoria C + E si atestat) si 2 tractoristi; Limba strainã: nu se solicitã
Salariu: 6.25 euro brut/orã (pentru lucrul în câmp); 5.96 euro brut/ora (pentru lucrul în fabricã)
Beneficii si alte conditii: transportul dus-întors Spania îl plãteste muncitorul. Pentru locuintã (utilitãti) si alte cheltuieli se retine 10% din salariu în primul an si în al doilea an 5% din salariu. Locuintele au zonã comunã de spãlãtorie si bucãtãrii. Familia va locui în camere separate. Se primeste set complet de lenjerie de pat si echipament de protectie individual (în cazul pierderii acestuia, se plãteste).
Contractul de muncã se semneazã în Spania (dupã înscrierea în sistemul de securitate socialã-obtinere NIE). Duratã contract: aprilie – septembrie 2019 cu posibilitate de prelungire pânã în luna noiembrie Mod de aplicare: persoanele cu domiciliul în judetul Hunedoara, care corespund cerintelor posturilor oferite, trebuie sã se adreseze consilierului EURES, din cadrul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Muncã Hunedoara, pentru a fi înregistrate în baza de date pentru munca în strãinãtate.
Înscrierea în baza de date pentru munca în strãinatate se realizeaza pe baza urmãtoarelor  documente: cererea tip (se completeazã la sediul agentiei), copie act identitate, CV, adeverintã medicalã apt pentru muncã;.
Termenul limita pentru depunerea dosarelor este 01.04.2019.
Director executiv AJOFM Nicolae Fara