A ignorat ordinul de protectie emis de politistii din Uricani iar acum riscã sã-si petreacã urmãtoarele 30 de zile dupã gratii. Individul s-a dus cu o secure la fosta concubinã si a amenintat-o cu moartea.
Tânãrul de 25 de ani, din Uricani, si-a iesit din fire dupã ce fosta iubitã  n-a mai vrut sã reia relatia cu el, iar pentru a o convinge s-a dus la ea înarmat cu o secure. Incidentul a avut loc în localitatea Uricani, iar bãrbatul a provocat un imens scandal în blocul în care locuia femeia, a spart cu toporul usa de pe palier si a amenintat-o pe femeie.
Aceasta, o tânãrã de 32 de ani, tot din Uricani, s-a refugiat de teamã la o vecinã si a cerut ajutor politistilor. Oamenii legii l-au gãsit pe individ si au emis un ordin de protectie pe numele sãu. Numai cã cã mãsura a fost luatã în derâdere de bãrbat iar o zi mai târziu s-a dus iarãsi la femeie si a fãcut scandal.
”Dupã aplanarea conflictului, politistii s-au sesizat din oficiu despre comiterea infractiunii de încãlcarea mãsurilor dispuse prin ordin de protectie, întrucât fatã de tânãr, la data de 09.01.2019, a fost emis un ordin provizoriu de protectie, prin care acesta avea obligatia sã pãstreze o distantã de minim 100 de metri fatã de fosta concubinã si fatã de locuinta acesteia”,  precizeazã Bogdan Nitu, purtãtor de cuvânt IPJ Hunedoara.  Politistii l-au retinut pe tânãr si l-au dus în arestul IPJ Hunedoara, fiind cercetat pentru sãvârsirea infractiunilor de tulburare a ordinii si linistii publice si încãlcarea mãsurilor dispuse prin ordin de protectie. Judecãtorii urmeazã sã decidã dacã-l vor aresta pe o perioadã de 30 de zile.
Maximilin Gânju