A dovedit cã este un adevãrat traseist politic si, în cele din urmã, a rãmas de cãrutã. De joi, Mircia Muntean, si-a pierdut si postul de consilier local la Deva.

Mircia Muntean a început sã piardã în momentul în care a renuntat la fotoliul de primar al Devei pentru a-si încerca fortele la Consiliul Judetean Hunedoara. Vroia sã-i de o „palmã” politicã fostului sãu coleg, Mircea Molot, care i-a luat locul în conducerea PNL, dar a pierdut în fata lui. A ales sã rãmânã consilier local la Deva, pe listele UNPR, însã, de curând, a trãdat si acest partid si a fugit cu arme si bagaje în barca PDL, ca sã prindã un loc de candidat la Camera Deputatilor.

Si, uite asa, Mircia Muntean pierde postul de consilier local, conform legii privind statutul alesilor locali. Mihail Rudeanu, presedintele UNPR Hunedoara, a declarat în mass-media cã nu el a declansat procedura de excludere a lui Muntean din CL Deva. „Nu am fãcut altceva decât sã confirm celor de la Consiliul local cã Mircia Muntean nu mai este membru UNPR. Din pãcate noi am pierdut postul de consilier, fiindcã asa a fost întelegerea în aliantã: urmãtorul de pe listã îi ia locul indiferent de la ce partid este. ªi urmãtorul e de la PDL”, a precizat Rudeanu.

Carmen Cosman