Spitalul de Urgentã din Petrosani are nevoie acutã de cadre medicale. Cea mai mare unitate medicalã din Valea Jiului a scos la concurs 19 posturi de medici vacante. Sunt necesari medici atât la spitalul din Petrosani, cât si la sectia externã de la Petrosani.
Se cautã  medic dentist / stomatolog cu normã întreagã la Cabinetul de Stomatologie HIV-SIDA din Ambulatoriul de specialitate. Sunt necesari alti 3 medici la UPU-SMURD. S-a scos la concurs un post cu normã întreagã de medic în specialitatea Medicinã generalã, cu atestat în Asistentã medicalã de urgentã prespitaliceascã, la UPU-SMURD, un post cu normã întreagã de medic în specialitatea Chirurgie plasticã la Sectia Chirurgie plasticã; un post cu normã întreagã de medic în specialitatea Recuperare, medicinã fizicã si balneologie la Sectia Recuperare, medicinã fizicã si balneologie; un post cu normã întreagã de medic în specialitatea Nefrologie la Centrul de Hemodializã; un post cu normã întreagã de medic în specialitatea Sãnãtate publicã si management la Structura de Management al calitãtii serviciilor medicale; Un alt post scos la concurs este la Centrul de Sãnãtate Multifunctional din Petrila.
Aici este nevoie de un medic cu specialitatea Medicinã internã la Cabinetul de Medicinã internã si de un medic cu specialitatea Pediatrie la Cabinetul de Pediatrie din cadrul Centrului de Sãnãtate. Tot la Petrila este canat un post de medic cu specialitatea Cardiologie la Cabinetul de Cardiologie din cadrul Centrului de Sãnãtate, un post de medic cu  specialitatea Neurologie la Cabinetul de Neurologie si un post de de medic în specialitatea Psihiatrie. Tot la Petrila se mai cautã medic chirurg, medic ginecolog, medic ortoped, medic de medicinã de laborator, medic cu specialitatea recuperare.
Monika BACIU