Se cautã solutii pentru transport local subventionat

Transportul local ar trebui subventionat, asa încât toti oamenii din Valea Jiului sã poatã circula cu un maxi taxi. Haralambie Vochitoiu, unul dintre consilierii judeteni, sustine cã acum sunt oameni care rãmân lefteri dupã ce fac naveta si achitã datoriile curente, iar pentru asta le cere sprijin primarilor sã caute o solutie comunã.

„Se vrea ca în 2020 sã avem tramvai, ori troleibuz prin Valea Jiului, dar pânã atunci, trebuie sã ne gândim la ce facem azi. Sunt oameni care îsi fac calcule cu privire la banii de maxi taxi de mâine, de sãptãmâna viitoare. Eu O sã merg cãtre Consiliul Judetean si o sã-i rog pe cei din conducere sã gãsim o solutie, ca asa cum sponsorizãm în fiecare sedintã, douã, trei, sapte asociatii de diverse ocupatii, sponsorizãm hobby-uri la diversi domni si doamne, sã subventionãm si transportul în comun interurban si urban al Vãii Jiului. Asta pentru cã oamenii fac naveta si distantele sunt lungi”, a declarat Haralambie Vochitoiu,consilier judetean PPDD.

Vochitoiu a declarat cã este constient cã pretul biletului e dat de pretul la pompã al combustibililor, dar „nu e normal sã lãsãm oamenii lefteri, dupã ce fac naveta”. Asta pânã va fi realizatã aici, în 2020, o linie de tramvai.

Diana Mitrache

Un comentariu la „Se cautã solutii pentru transport local subventionat

  • 28 septembrie 2012 la 19:25
    Permalink

    Nu e normal ce se intampla cu transportul local in Valea Jiului. Firmele de transport in comun castiga bani de pe spatele navetistilor. Primariile ar trebui, atunci cand le acorda licenta , sa le impuna niste conditii. In orice caz, eu invit locuitorii Petrosaniului la plimbare, pe jos! Asta fac si eu de o buna bucata de vreme.Orasul e frumos, curat, si o plimbare nu strica! Haideti sa ii lasam sa se plimbe cu microbuzele goale! Poate asa isi scot banii cheltuiti la pretul de pompa al combustibilului!

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.