În statiunea montanã Parâng se anuntã un sfârsit de sãptãmânã cu concursuri cu multe premii, distractie si zãpadã. Parângul va rãsuna de voie bunã cu Winter Tour, atât sâmbãtã, cât si duminicã.  Programul de weekend este urmãtorul: sâmbãtã, între 10:00 si 15:00 vor avea loc provocãri cu premii si distractie, iar de la ora 15: DJ Radul Rusu (CDj Record Label) îi asteaptã pe turistii din munte la Apres-Sky la o petrecere.
Ziua de duminicã, începând cu ora 10:00 si pânã la ora 15:00 este rezervatã petrecerilor pe pârtie, la aer curat. Domeniile schiabile pe care ajunge Winter Tour sunt preferate de schiori pentru stratul de zãpadã generos ori pârtiile îngrijite si instalatiile de cablu moderne, iar Domeniul Schiabil Parâng se aflã printre ele. Rideri înfocati sau începãtorii veniti cu sãnii pot participa la o multime de jocuri si competitii sportive distractive. Miza va fi buna dispozitie!  Stratul de zãpadã în statiune este generos, se anuntã noi ninsori iar Primãria Petrosani s-a  mobilizat pentru a le oferi oaspetilor cele mai bune pârtii, la fel cum a fãcut de la debutul sezonului.
Si instalatiile de transport pe cablu vor functiona la întreaga capacitate, totul pentru ca turistii sã petreacã un weekend perfect în Statiunea Parâng. Evenimentul se bucurã si de suportul Formatiunii Salvamont Petrosani – Parâng.
Monika BACIU