Doi pensionari jefuiti de un adolescent din Vulcan

Autorul este un minor din municipiul Vulcan, care a fost prins la scurt timp dupã ce a bãtut doi pensionari si i-a lãsat fãrã bani. Adolescentul a comis ambele tâlhãrii la  adãpostul întunericului, în decurs de o orã, iar anchetatorii au stabilit cã si-a urmãrit victimele, le-a lovit si apoi le-a jefuit.  Primul pensionar tintit de individ are 50 de ani, din Vulcan, si se întorcea spre casã. A fost lovit de agresor si lãsat fãrã suma de 100 de lei.
”În cursul aceleiasi seri (…) politistii vulcãneni au fost sesizati cu privire la comiterea unei fapte asemãnãtoare, de aceastã datã, victimã fiind un  bãrbat de 66 de ani, cãruia i-a fost sustras, prin folosirea violentei, un portofel în care se aflau actele de identitate”, informeazã IPJ Hunedoara. În scurt timp politistii au identificat un minor în vârstã de 17 ani, M. Claudiu Ionut, fatã de care se vor  efectua cercetãri sub supravegherea Parchetului de pe lângã Judecãtoria Petrosani, cu privire la comiterea celor douã infractiuni. Tânãrul le-a cerut judecãtorilor petrosãneni sã-l lase sub control judiciar pe durata anchetei, însã cerea sa a fost respinsã si fost  arestat preventiv pe o perioadã de 30 de zile .
Maximilian Gânju

Advertisements

Un comentariu la „Doi pensionari jefuiti de un adolescent din Vulcan

  • 8 ianuarie 2019 la 09:38
    Permalink

    Domnilor procurori si politisti, va rugam, exigenta maxima in cazul acestor borfasi.cu duhul blandetii gastile vor prolifera si fenomenul infractional v-a fi scapat de sub control.clanurile tiganesti si golanii ne terorizeaza in valea jiului.Lipsa locurilor de munca ,educatia slaba din scoli ,infractionalitatea vor indeparta si putinii turisti ce vin in valea jiului.

Comentariile sunt închise.