Minerii, îngrijorati de mãsurile fiscale

Companiile miniere ar putea fi blocate de mãsurile fiscale anuntate la finele anului trecut. O spun sindicatele din mineritul Vãii Jiului, care afirmã cã nu agreazã ideea impozitãrii cifrei de afaceri.
„Sindicatul Muntele, sindicat  reprezentativ la nivelul Complexului Energetic Hunedoara – producãtor de energie pe bazã de cãrbune, îsi aratã îngrijorarea si dezacordul si, potrivit unui comunicat remis presei sustin cã  “ aplicarea acestei mãsuri va duce la blocarea activitãtii companiilor energetice pe bazã de cãrbune si implicit la blocarea sistemului energetic, stiut fiind cã energia produsã pe bazã de cãrbune reprezintã aproximativ 30 la sutã din totalul energiei electrice produsã în sistemul energetic”, arata comunicatul semnat de presedintele sindicatului Muntele, Darius Câmpean.
”Complexul Energetic Hunedoara s-a confruntat cu probleme economice grave si  situatia financiarã este acum extrem de fragilã, iar o suprataxare a sistemului poate duce la falimentul firmei”, mai precizeazã sindicatele.
Diana Mitrache

2 thoughts on “Minerii, îngrijorati de mãsurile fiscale

 • 6 ianuarie 2019 at 20:39
  Permalink

  aceasta masura nu este valabila pentru CEH

  Reply
 • 7 ianuarie 2019 at 15:37
  Permalink

  Sa ne aducem aminte ca declinul CEH a fost accelerat de cand Sindicatul Muntele a fost reprezentativ…

  Reply

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *