Proiectul de fidelizare al angajatilor, derulat de cãtre Apa Serv Valea Jiului, i-a premiat astãzi pe laureatii editiei din luna noiembrie 2018 ai concursului intern ”Angajatul lunii”, o competitie care se deruleazã cu succes în cadrul operatorului regional al serviciilor de apã si canalizare din Valea Jiului.
În urma analizei efectuate de conducerea executivã a companiei asupra rapoartelor de  activitate depuse de fiecare salariat, la finalul lunii  noiembrie, au fost desemnati un numãr de trei câstigãtori ai titlului de ”Angajatul lunii”. Acestia sunt:
– DUMITRU BLAJ – instalator în cadrul Sectiei Apã-Canal Petrosani;
– DORINA PIT – economist în cadrul Serviciului Comercial;
– ANISOARA BUZDUGÃ – cititor contoare în cadrul Serviciului Corp Control.
”Munca pe care o desfãsoarã fiecare dintre muncitorii nostri care activeazã în sectorul de exploatare este, mai ales în lunile de iarnã, una greu de descris în cuvinte dar esentialã în buna derulare a activitãtii Apa Serv. Apreciez faptul cã instalatorii nostri se mobilizeazã ori de câte ori este nevoie de interventia lor si, prin activitatea pe care o depun, reusim sã actionãm rapid si cu succes de fiecare datã când apar probleme pe retelele de apã si canalizare. De data aceasta, conducerea Apa Serv a decis sã-i acorde titlul de angajat al lunii noiembrie instalatorului Dumitru Blaj de la Sectia de Apã-Canal din Petrosani si-l felicit pentru activitatea depusã în cadrul firmei noastre, nu doar în luna noiembrie. De asemenea, am considerat cã rezultatele bune pe care Apa Serv le-a înregistrat pe acest final de an si în ceea ce priveste recuperarea creantelor – un indicator foarte important pentru noi – este meritul unor actiuni derulate cu succes de colegii de la Serviciul Corp Control si Serviciul Comercial, motiv pentru care am decis sã le acordãm doamnelor Anisoara Buzdugã si Dorina Pit câte unul din titlurile de angajat al lunii noiembrie, multumindu-le pentru activitatea lor”, a declarat Cristian Ionicã, directorul general al Apa Serv Valea Jiului.
Acesta mai apreciazã cã, tot privind prin prisma activitãtilor comerciale, de încasare a facturilor aferente serviciilor prestate de operatorul regional de apã si canalizare din Valea Jiului, cele mai bune  rezultate le-au avut, în cursul lunii noiembrie 2018, salariatele de la Centrul de încasãri din orasul Petrila, motiv pentru care acestei echipe, formate din Rodica Drãghici, Maria Lazãr, Anisoara Lãzãroiu, Ileana Nemes si Anamaria Rusu le-a fost decernat titlul de ”Colectivul lunii noiembrie” de la Apa Serv.
Laureatii acestor premii au fost felicitati în sedinta operativã a conducerii  Apa Serv din 19 decembrie, fiindu-le oferite totodatã diplome care le atestã calitatea de angajati model ai companiei de apã din Valea Jiului. Competitia ”Angajatul lunii” continuã la Apa Serv si în aceastã lunã.
Biroul de presã Apa Serv Valea Jiului Petrosani