Institutiile statului dorm în papuci!

Ursul muscã omul, nimeni nu stie nimic. Institutiile statului stau pe banii nostri. E ste revoltãtor ceea ce se întâmplã în tara asta numitã România. Organele care ar trebui sã vegheze la sãnãtatea noastrã se aflã în totalã necunostintã de cauzã. Un bãrbat a fost muscat, marti seara, de un urs, însã reprezentantii Directiei Sanitar Veterinare nu cunosc cazul.

Domnul doctor Dumbravã (coordonator medical DSV Hunedoara) nu este în judet. Nu stim nimic. Sunati mâine (joi – n.r.) sau luati legãtura cu coordonatorul DSV Valea Jiului”, au declarat cei de la DSV Hunedoara.

Am luat legãtura cu cei de la DSV Valea Jiului, în spetã cu medicul Gheorghe Cristea, coordonator DSV Valea Jiului.

„Eu sunt în concediu. Nu stiu absolut nimic”, a declarat Gheorghe Cristea. Oare cine trebuie sã stie, femeia de servicu de la DSV? Întrebãm si noi, nu dãm cu paru! Dar salariu…. cât e salariu dom doctor Dumbravã?

Astfel, vorbim despre un caz în care organele abilitate si implicate direct în asemenea situatii nu stiu despre ce este vorba.

Cei de la Directia Sanitar Veterinarã ar trebui sã instituie starea de carantinã, dacã se impune aceastã mãsurã, însã la noi nimic nu se face, nimeni nu stie nimic.

Raul IRINOVICI

Un comentariu la „Institutiile statului dorm în papuci!

  • 27 septembrie 2012 la 16:55
    Permalink

    Da in loc sa merga in control la firme precum axis corporate security srl ca au multe nereguli constatate si de anaf. Parca muncim la negru la sc axis corporate security srl 12 ore in contract scrie 8 pe 600 lei la protector luam 550 ron pe 8 ore domne

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.