Primãria si Consiliul Local al Municipiului Lupeni invitã cetãtenii municipiului Lupeni sã petreacã împreunã un Revelion de poveste la cumpãna dintre ani, în Parcul CAP începând cu orele 22,00 alãturi de artisti de exceptie, interpreti de muzicã muzicã popularã si etno.
Îndrãgitii artisti de muzicã popularã Veta Biris, Suzana Toader si Felician Necula precum si cel mai îndrãgit artist al Maramuresului, interpretul de muzicã etno Ionicã Morosanu ,vor fi cei care vor încinge atmosfera în noaptea dintre ani, iar la miezul noptii participantii la eveniment se vor bucura de un spectaculos foc de artificii. Spectacolul va fi intregit de feeria de culori oferitã de iluminatul de sãrbãtori  din municipiul Lupeni si în mod deosebit din Parcul CAP, iluminat care situeazã Lupeniul in randul celor mai frumos împodobite orase din tarã, atmosfera fiind astfel una de poveste.
“Invit si pe aceastã cale  toti locuitorii municipiului Lupeni dar si întreaga Vale a Jiului sã petrecem împreunã o noapte de neuitat la trecerea dintre ani în Parcul CAP începând cu orele 22,00. Doresc ca acum la sfârsitul anului 2018, sã petrecem clipe de neuitat si  ne bucurãm împreunã alãturi de îndrãgitii artisti:  Ionicã Morosanu, Veta Biris, Suzana Toader si Felician Necula pe care i-am invitat sã aducã bunã dispozitie si sã bucure auditoriul în aceastã noapte de trecere dintre ani,   iar la miezul noptii toti cei prezenti se vor bucura de un spectaculos foc de artificii. Am muncit împreunã în acest an si doresc sã petrecem împreunã, sã ne bucurãm de tot ceea ce am realizat si de ce nu sã ne facem planurile pentru noul an.Doresc tuturor lupenenilor mei dragi, încã de pe acum Sãrbãtori fericite, cu sãnãtate, prosperitate, liniste în case si în suflet, dorinte împlinite si sperantã de mai bine. Sã fie fericiti si împliniti alãturi de cei dragi! “, spune primarul Lucian Resmeritã.