Incidentul a avut loc, miercuri dimineata, în scara unui bloc din municipiul Vulcan. Victima, un bãrbat de 37 de ani, din localitate se afla în vizitã la un amic când a fost atacat de trei indivizi.  Sustine cã a fost înjunghiat de unul dintre indivizi, un tânãr pe care nu-l cunoaste si apoi târât într-un apartament.
”Am avut o sesizare în aceastã dimineatã, în jurul orei 8 si 25 de minute, în legãturã cu o persoanã înjunghiatã. Prezenta mai multe leziuni cauzate de corp tãietor – întepãtor, dupã cum ne-au spus medicii. Persoana este internatã în spital în stare stabilã, în afara pericolului. Se fac cercetãri pentru identificarea autorilor si stabilirea cu exactitate a împrejurãrilor în care s-a comis fapta”, a declarat, ieri, seful Politiei Vulcan, Toma Mihu.
Potrivit unor informatii neoficiale, victima ar avea probleme de comportament si pe fondul consumului de alcool s-ar fi ajuns la agresiune. Ar fi avut un schimb de replici în scara blocului, cu cei trei tineri, aflati si ei în stare de ebrietate, iar de aici a mai fost un pas pânã la agresiune. În acest caz a fost întocmit un dosar penal iar în functie de ceea ce spun medicii legisti, politistii si procurorii putea ar putea schimba încadrarea juridicã a faptei. Cert este cã în acest moment se fac cercetãri pentru infractiunea de loviri si alte violente.
Maximilian Gânju