Accident de munca la EPC Valea Jiului

Un angajat de la Exploatarea de Preparare a Carbunelui Valea Jiului, sucursala a CNH – SA Petrosani a ajuns in stare grava la Spitalul de Urgenta Petrosani dupa ce s-a electrocutat la 380 V. Incidentul a avut loc miercuri in jurul orei 7: 40 in atelierul de reparatii de la Formatia Funicular din cadrul Sectorului Mecano-Energetic Coroesti. In fapt, victima, Ady Georgica Badoaica, in varsta de 39 de ani, in timp intervenea la  repararea echipamentului electric convertizor de sudura tip TCS 315, s-a accidentat prin electrocutare la tensiunea de 380 V. Acesta lucra ca si electrician si avea o vechime in munca de peste 20 de ani, dintre care 19 ani ca si electrician.

Imediat ceilalti colegi au intervenit rapid cu masuri de prim ajutor, iar un echipaj SMURD l-a transportat de urgenta la Spitalul Vulcan, ulterior la Spitalul de Urgenta Petrosani.

Pentru stabilirea cauzelor care au condus la producerea accidentului, la fata locului s-a deplasat o comisie de la Directia Tehnica a CNH-SA Petrosani, precum si o comisie din partea ITM Hunedoara, Serviciul SSM Petrosani.

Marius Mitrache

 

Un comentariu la „Accident de munca la EPC Valea Jiului

  • 27 septembrie 2012 la 15:32
    Permalink

    sa ia sfarsit complexul de la sc axis corporate security srl ca ne fura salariile stam 12 oare pe 600 lei noi asa ceva nimeni nu face nimic in tara asta in contract scrie 8 ore pe 670 ron am semnat marirea aceia de la 1 ian 2012 cu 30 ron ar fi trebuit sa lom undeva la 700 hoti axis

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.