Dupã lucrãrile ApaServ, terenul va fi adus la starea initialã

Lucrãrile executate la reteaua de alimentare cu apã potabilã sau cea de canalizare au nãscut mereu discutii. Au existat probleme în ceea ce priveste aducerea terenului la starea initialã.
Acum, reprezentantii ApaServ Valea Jiului sustin cã imediat dupã finalizarea lucrãrilor de investitii, terenul va fi adus la forma initialã. De altfel, acest lucru este prevãzut si în contractele dintre ApaServ si firma constructoare.
”O cerintã în cadrul proiectului este tocmai aceasta: aducerea terenului la starea initialã. Pe Petrosani sperãm cã va fi o colaborare bunã cu constructorul, astfel ca ca în final sã fie adus terenul – trotuarul, strada – la starea initialã. Este o cerintã în cadrul proiectului. Dacã nu se va întâmpla acest lucru înseamnã cã nu se ating obiectivele din cadrul proiectului. Nici nu se pune aceastã problemã”,a declarat directorul Apa Serv Valea Jiului, Cristian Ionicã. ApaServ Valea Jiului este  beneficiara unui nou program cu fonduri europene a cãrui valoare este de 90 de  milioane de euro. Contractele au început deja sã fie semnate, asta dupã ce au fost solutionate si contestatiile.
Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.