Primãria Vulcan închiriazã locurile de parcare

Administratia localã de la Vulcan a scos spre închiriere mai multe locuri de parcare. Licitatia va avea loc înaintea sãrbãtorilor de Crãciun, în data de 20 decembrie, la ora 10.
Este vorba de parcãrile de resedintã amenajate pe b-dul Mihai Viteazu, zona Dincã, respectiv: zona blocurilor 76-69 (anexa nr.1); zona blocurilor 80÷82 si 76 (anexa nr.2).
„Durata de închiriere este de 3 ani de la data încheierii contractului de închiriere, cu posibilitate de  prelungire a duratei. Conditii de participare: nu se acceptã ofertantii care înregistreazã datorii la plata impozitelor si taxelor cãtre bugetul local, detin garaj, curte cu posibilitate de parcare sau loc de parcare închiriat pe domeniul public, cu exceptia celor care detin mai multe autoturisme”, aratã autoritãtile locale de la Vulcan.
Problema locurilor de parcare este una stringentã în localitãtile Vãii Jiului. În ultimii ani numãrul  autoturismelor a crescut galopant, iar numãrul locurilor de parcare a rãmas constant. Potrivit edililor, dacã si în urma acestei proceduri vor rãmâne parcele libere, ele vor fi închiriate în baza unei cereri adresate Primãriei municipiului Vulcan, la pretul cel mai mare ofertat si atribuit.
Monika BACIU

Advertisements