Meci de uzurã cu douã echipe ce pãreau multumite încã din start cu un rezultat de egalitate.  Vlad Rusu, golgeterul oaspetilor, putea înscrie în primul sfert de orã, dar suturile sale au depãsit careurile portii sau au nimerit bara.
În minutul 12 tot oaspetilor li s-a refuzat un 11m, apoi Miholca si Lazea puteau si ei sã înscrie pentru timisoreni. Portarul Bogdan Cristea se remarcã la acele suturi,  apoi Cãlin Cristea rateazã deschiderea scorului, din nou  Bg. Miron are douã interventii salutare la suturile lui Jurj si Bîclea.
Final inert, cu douã echipe care asteptau vacanta…
Lider inedit de toamnã
Cu un pusti de 14 ani în teren, Alin Vultur, UTA reuseste un egal la Farul Constanta, 1 – 1. Sportul Snagov încheie ca un  adevãrat lider, 4 – 0 la CS Mioveni. Scorul campionatului la Bacãu, Aerostar – Metaloglobus Bucuresti  9 – 1 (!?), Buhãceanu, Vraciu si A. Mutu reusind fiecare câte o dublã. Fosta divizionarã ”A” ACS Poli Timisoara, 0 – 2 la Brãila, urmând calea spre ultimul loc.
Inedit. O noapte sub cerul liber
Un gest inedit a avut loc la Timisoara înaintea partidei ASU Poli – Energeticianul Tg. Jiu când în jurul orei 22:00 pe stadionul ”Stiinta”, zeci de timisoreni s-au strâns în jurul unui foc la actiunea ”O noapte sub cerul liber”. Actiunea a dorit sã atragã atentia asupra modului în care persoanele fãrã adãpost îsi petrec timpul pe timp de iarnã în frig, pe strãzile orasului. Majoritatea celor prezenti au dormit în cursul noptii sub cerul liber mâncând o tocanã preparatã la ceaun si bând ceai cald.
Genu TUTU
Foto: Emanuel Titus ILIESI