Universitatea din Petrosani, implicatã în actiuni caritabile

Colectivul de cadre didactice a Universitãtii din Petrosani se implicã în actiuni caritabile. La fel ca în fiecare an, reprezentantii institutiei de învãtãmânt superior din Valea Jiului vin în sprijinul vârstnicilor aflati în nevoie.
De altfel, tot în aceastã perioadã, la universitate sunt asteptati si grupuri de colindãtori.
“Pe lângã traditionalele grupuri de colindãtori care ne vor veni de la casele de copii, vom cãuta fie individual, fie în colectivitãti sã  încercãm sã alinãm sufletele celor în vârstã care dorim sã simtã aceste  sãrbãtori. Cãutãm sã vedem în  rândul studentilor nostri cã au un zâmbet, sã vedem dacã putem sã facem mai mult si pentru ei, care din anumite motive nu au fost atât de norocosi în viatã”,  a spus prof. Univ. dr. Ing. Radu Sorin Mihai,  rectorul Universitãtii din Petrosani.  În fiecare an, în perioada  sãrbãtorilor de iarnã, cadrele  didactice ale Universitãtii din Petrosani sunt angrenate în activitãti caritabile. La fel fac si studentii care sunt organizati în ligi sau asociatii.
Monika BACIU

Un comentariu la „Universitatea din Petrosani, implicatã în actiuni caritabile

  • 8 decembrie 2018 la 22:26
    Permalink

    la cit praduieste betivul asta din functii politice rector,consilii administratie ar trebui sa faca singur mai multe actiuni caritabile sau impreuna cu alti jefuitori psd gaman sau bobar.

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.