Sursa: facebook Ovidiu Ruset
Sursa: facebook Ovidiu Ruset

Douã persoane au ajuns la spital în urma unui accident de circulatie ce a avut loc ieri (marti) la Petrila, între un autoturism si o autoutilitarã.

Incidentul s-a petrecut la intersectia strãzilor Alexandru Sahia si Nicolae Bãlcescu din localitate.

Din primele verificãri a rezultat faptul cã unul dintre conducãtori nu a acordat prioritate de dreapta, moment în care a acrosat un alt autoturism. În urma impactului, autoutilitara s-a rãsturnat, moment în care a fost acrosat si un biciclist care circula regulamentar.

„Politia orasului Petrila a fost sesizatã în jurul orei 13.30 cu privire la un accident care a avut loc la intersectia strãzilor Alexandru Sahia si Nicolae Bãlcescu. Un echipaj al politiei s-a deplasat la fata locului pentru a cerceta împrejurãrile în care s-a produs accidentul. Conducãtorii auto au fost testati cu aparatul etilotest, acesta indicând faptul cã nu au consumat bãuturi alcoolice”, a declarat comandantul Politiei Petrila, Ovidiu Zaharie.

Victimele au fost transportate la Spitalul de Urgentã din Petrosani pentru a li se acorda îngrijiri medicale. Potrivit medicilor, starea accidentatilor este stabilã si sunt în afara oricãrui pericol.

Raul Irinovici