Deszãpezire anuntatã pe pagina de Facebook

Începând cu dimineata de joi, 6 decembrie, Consiliul Judetean Hunedoara are paginã de facebook, prin care tine legãtura între dispeceratul de iarnã pentru deszãpezirea drumurilor judetene si oamenii care cer asta în toate zonele judetului.
Vrei sã stii în cât timp va fi deszãpezit drumul? unde este masina de deszãpezire si când ajunge pe un drum judetean? ori care sunt prioritãtile? ajunge doar sã intri pe site-ul care va functiona ca o paginã

independentã pe cel mai public site de socializare.
„Începând de joi, dãm drumul la acel dispecerat si va fi un numãr unic. De joi apare si pagina de facebook a Consiliului Judetean Hunedoara, care se numeste Consiliul Judetean Hunedoara Dispecerat Drumuri Judetene, în care toti cetãtenii vor avea toate datele, pe fiecare zonã. Acolo aflã cine rãspunde, ce masini fac deszãpezirea si, la nivelul C J H de joi, 24 din 24 de ore cineva va rãspunde la acel telefon si va prelua problemele ce apar la nivelul judetului.
Tot la dispecerat va fi o monitorizare pe un calculator a masinilor care au GPS si astfel vom putea vedea, în timp foarte scurt, dacã îsi fac treaba si dacã ajung în locurile cu zãpadã”, a spus Costel Avram, administratorul public al judetului Hunedoara.
Este pentru prima datã când institutia judeteanã îsi face o astfel de paginã la care oamenii pot avea acces nelimitat si unde pot face reclamatii, pot posta fotografii, cu drumurile înzãpezite sau curãtate, dupã caz. Si tot dupã caz, firmele de deszãpezire vor fi si plãtite. „Vom plãti exact asa cum prevede contractul ce a fost încheiat între CJ H si firmele de deszãpezire”, a conchis Avram. Pagina de facebook va fi operationalã de la ora 9,00 si, cei interesati o vor putea accesa, dacã au nevoie.
Diana Mitrache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.