Lucian Resmeritã: “Statiunea Straja reprezintã un cartier”

Statiunea montanã Straja este de o importantã deosebitã pentru autoritãtile locale de la Lupeni, care comparã zona cu un cartier cãruia trebuie sã îi acorde o atentie sporitã. Statiunea montanã contribuie la bugetul municipalitãtii. Sezonul de schi a debutat în statiunea montanã Straja. În weekendul de 1 decembrie, în statiunea montanã din Valea Jiului au petrecut peste 1500 de turisti. Acestia s-au bucurat de zãpada proaspãt asternutã, dar si de soarele generos.
“Avem deja câteva pârtii de schi care sunt practicabile. Nu sunt la nivel superlativ, dar sunt bune de schiat. Am avut si o întâlnire cu Asociatia Proprietarilor de Cabane si mã bucur cã reusim încã de pe acum sã dãm viatã statiunii, sã dãm viatã orasului. Pentru mine este importantã statiunea, dar si mai important este acest întreg: municipiul Lupeni, în care Statiunea Straja reprezintã un cartier, de care trebuie sã avem grijã, asa cum trebuie sã avem de tot orasul”, a declarat Lucian Resmeritã,  primarul municipiului Lupeni.

Turistii care au ales sã petreacã Ziua Nationalã pe pârtiile din Straja au fost ospãtati de cabanieri cu vin si tuicã fiartã, dar si cu bucate traditionale.
Monika BACIU

2 comentarii la „Lucian Resmeritã: “Statiunea Straja reprezintã un cartier”

 • 3 decembrie 2018 la 23:06
  Permalink

  Sa ne spuna si noua cu ce contribuie la bugetul ” municipalitatii” atata timp cat la orice consumi sus in deal nu primesti bon fiscal.Si aici ma refer la orice „servicii” monitor schi,cafea,bere,mancare,cazare la care nu se ofera bon fiscal.Care e contributia adusa municipalitatii mister Razmerita ???!!!

  Răspunde
 • 3 decembrie 2018 la 23:15
  Permalink

  Primele 3 luni nu se dau bonuri fiscale, fiindca EI sunt municipalitatea ,spuma Lupeniului.

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.