Un concert caritabil va avea loc la finele acestei sãptãmâni, la Petrosani. Casa Pro Urbis alãturi de Primãria si Consiliul Local al municipiului Petrosani organizeazã, pentru al saptelea an consecutiv, un concert caritabil.
Mereu în preajma sãrbãtorilor de Crãciun, la Petrosani, administratia localã organizeazã astfel de actiuni care au menirea de a veni în sprijinul celor ce se aflã în suferintã.
“Acum 7 ani am început cu Fabrica lui Mos Crãciun, iar apoi ne-am gândit sã oferim niste cadouri institutiilor care se ocupã de copii sau probleme cu probele sociale. Anul acesta  organizãm un bal caritabil pentru copiii cu sindromul Down de la Casa Pollicino. În data de 7 decembrie, la ora 18:00, la restaurantul Belle Epoque vom organiza acest concert caritabil care va fi sustinut de  elevii ai Scolii de Muzicã IG Duca si o tânãrã din Petrosani. Cred cã este un gest care aduce  egalitate, iar toate aceste institutii vor fi ajutate de Casa Pro Urbis”, a spus Eduard Wersanski, consilierul primarului Tiberiu Iacob Ridzi si presedintele Casei Pro Urbis.
Si copiii speciali de la Casa Pollicino vor avea propriul lor moment artistic în cadrul acestui eveniment caritabil. În sprijinul Casei Pro Urbis si a administratiei locale vine si o delegatie din Ponte nelle Alpi, oras înfrãtit cu municipiul Petrosani. Pretul unui bilet la concertul caritabil costã 50 de lei, iar toatã suma adunatã va fi donatã Casei Pollicino.
Monika BACIU