Iluminatul ornamental de la Lupeni se aprinde de Mos Nicolae

 

Mos Nicolae, ajutat de copii din Lupeni, dar si de interpreti de muzicã usoarã va aprinde iluminatul ornamental din localitate.
Edilii promit un iluminat festiv de poveste, mult mai frumos decât cel de anul trecut. De altfel, montarea beculetelor de sãrbãtoare se apropie deja de final.
“O sã fie o surprizã deosebit de plãcutã. Am îmbunãtãtit ceea ce am avut anul trecut, dar am venit cu o nouã idee de ornamentare. Sunt convins cã o sã îi surprind pe cetãteni si o sã îi surprind plãcut. Mi-am dorit sã avem ceva deosebit în municipiul Lupeni. În acest parc o sã avem o mare cupolã de lumini. Pe data de 5 decembrie îi voi surprinde pe lupeneni si vom avea un iluminat deosebit de frumos”,  a declarat Lucian Resmeritã, primarul municipiului Lupeni.  Primãria si Consiliul Local al municipiului LUPENI îi invitã pe cetãteni miercuri, 5 decembrie 2018 începând cu orele 16,00 în Parcul CAP sã se bucure împreunã de magia sãrbãtorilor de iarnã.
“Ne vom bucura împreunã de personajele de basm  din povestile copilãriei interpretate de actorii Teatrului Dramatic ”Ion D. Sârbu” din Petrosani, un frumos  program de colinde oferite de: Tinu Veresezan si Gabi Nicolae si de aprinderea  iluminatului festiv de sãrbãtori”, mai spune primarul.  Cei mici, dar si cei mai  vor avea parte de surprize pregãtite de reprezentantii administratiei locale din Lupeni.
Monika BACIU

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.