Temperaturile scãzute nu tin cont dacã e sãrbãtoare si sunt zile libere, iar angajatii de la societatea de distributie a apei si canalizare sunt gata sã intervinã.  Potrivit celor de la Apa Serv, programul va avea permanentã în orice zi liberã a lunii decembrie, iar cei care au probleme vor fi îndrumati si ajutati.
„Apa Serv, începând de la captare, transport, distributie, dispecerat, monitorizarea calitãtii apelor si preluarea apelor menajere si absolut toate serviciile – suport, lucreazã în regim flux continuu. Chiar dacã personalul din exploatare are, ca si toatã lumea, zile libere, sunt  programati si planificati pentru interventia promptã în afara orelor de program si la statii si rezervoare si dispecerate, nici nu se  pune problema, pentru cã programul este 24 de ore din 24”, a spus Florin Donisã, director tehnic SC Apa Serv Valea Jiului.
De altfel, cei care vor avea probleme, pot apela unul dintre numerele ce sunt pe facturã, ori pe  site-ul institutiei.
„Pentru orice problemã, pe facturã, se gãsesc mai multe numere de  telefon, inclusiv cel de la dispeceratul central, unde problemele vor fi bine triate si bine solutionate, zicem noi”, a mai spus Donisã. Societatea care distribuie apa si gestioneazã sistemul de canalizare al Vãii  Jiului au deja format un comandament de iarnã cu care pot sã intervinã în orice moment, pentru cã, este inevitabil, în aceastã perioadã sunt zeci de oameni care solicitã ajutor, din diverse motive.
Diana Mitrache