Sãptãmâna trecutã a avut loc prima sesiune de interventii chirurgicale la clinica oftalmologicã, OpticLine-Dr.Angelescu, cea mai noua clinicã de diagnostic si chirurgie oftalmologicã, din Petrosani, deschisã în luna octombrie a acestui an. Clinica proaspãt inauguratã face parte din reteaua regionalã de  clinici oftalmologice si cabinete de opticã medicalã, cunoscutã sub numele de OPTICLINE. Este cea de-a doua clinicã si cel de-al X-lea punct de lucru deschis în judetul Hunedoara, sub îndrumarea medicului chirurg oftalmolog, doctor specialist Daniel Angelescu, dupã mai bine de doi ani de la deschiderea clinicii din Deva.
Pe lângã interventii si tratamente chirurgicale, clinica OpticLine oferã consultatii computerizate complete si investigatii oftalmologice amãnuntite (ca de exemplu: pahimetrie corneeanã, ecografie, retinofotografie, câmp vizual computerizat s.m.a) realizate cu aparaturã ultra-performanta, de cãtre un personal profesionist si dedicat, într-o atmosferã primitoare.
De luni pânã vineri, clinica îsi are portile deschise pentru toti cei care apeleazã la serviciile OpticLine, între orele 8-18 si sâmbãta, de la 9 la 13.
Consultatiile se efectueazã pe bazã de programare, fãcutã în prealabil, fie la sediul  clinicii de pe strada Avram Iancu, Bl.12 (in spatele parcului Shreter), fie telefonic, la numãrul: 0774.922.606.
O veste bunã si pentru purtãtorii de ochelari: clinica OpticLine acoperã o paletã vastã în materie de rame pentru ochelari de vedere, începând de la rame cu nume consacrate pânã la rame pentru buget mai redus si totusi de bunã calitate.
La dispozitia clientilor se aflã personalul calificat, mereu prezent pentru a oferi asistentã si  consultantã în alegerea ramei si a lentilelor potrivite oricãror cerinte. Problemele  oftalmologice se pot rezolva de acum mai usor, mai repede si mai aproape pentru locuitorii Vãii Jiului, la clinica OpticLine, deschisã în urma multelor solicitãri din partea pacientilor  din zonã.
Interventiile chirurgicale sunt realizate periodic, la cel mai înal nivel de pregãtire si profesionalism, de cãtre Dr. Daniel Angelescu, asistat de  personalul sãu pregãtit, cu ajutorul aparaturii si a tehnologiei moderne, de ultimã generatie.
Mai mult, în toatã luna decembrie 2018, pacientii beneficiazã de un discount de 300 lei la orice tip de cristalin artificial, la oricare dintre  clinicile OpticLine, din Deva sau Petrosani.
OPTICLINE este mai mult decât o retea de optici si clinici oftalmologice despre care am auzit si vom mai auzi pe viitor numai lucruri bune, OPTICLINE este un  concept, un rod al dedicãrii, pasiunii si al punerii tuturor resurselor în slujba oamenilor. Rãspunsul tutror de ce-urilor care se nasc involuntar în mintea unora este chiar motto-ul OpticLine- Dr.Angelescu: pentru cã “vederea este viatã”.