Încã o cerere de interventie depusã în dosarul insolventei CEH. Sindicatul Solidaritatea Hunedoara a depus o cerere de interventie în dosarul în care se judecã insolventa Complexului Energetic Hunedoara.
Astfel, Curtea de Apel Alba Iulia a amânat judecarea cauzei pentru data de 13 decembrie. Pânã la data mentionatã, oficialii Complexului Energetic Hunedoara trebuie sã ofere anumite puncte de vedere pe marginea cererii de interventie.
“Insolventa nu mai este o oportunitate, ea duce direct spre faliment. Mai mult, insolventa eliminã rãspunderea ministerialã pentru situatia actualã a CEH. Un alt aspect este cel legat de intentia  creditorilor, aceeasi care au cãpusat CEH, sã transfere pe „doi lei”, termocentralele cãtre societãti  comerciale noi, patronate de aceste cãpuse.

Militãm pentru o asumare politicã, care sã asigure functionarea termocentralei Mintia pe viitor”,  a declarat Cristian Istoc, presedintele Sindicatului Solidaritatea Hunedoara.  Încã o cerere de  interventie a fost depusã, în urmã cu o lunã de zile, de Sindicatul Muntele.
Monika BACIU