Au cãutat iubire, dar s-au trezit bãtuti si tâlhãriti

Doi bãrbati din Hunedoara au venit sã-si întâlneascã iubitele de pe internet la Petrila, dar s-au ales cu o bãtaie bunã si fãrã bani si bunuri. Politia a retinut deja 3 tineri care au avut de-a face cu cei doi, printre care e si o femeie.

Cei doi amorezi au 33 si 39 de ani, locuiesc în Hunedoara si au ajuns în week-end la Petrila în Valea Jiului. Aici si-au cunoscut iubitele întâlnite în lumea virtualã, dar, mai apoi, lucrurile s-au complicat. Ei au rãmas fãrã bani si bijuterii, dupã ce au poposit la un chef.  „În data de 23.09.2012, în jurul orei  09:59, s-au prezentat la sediul Politiei Orasului Petrila doi bãrbati în vârstã de 33 si respectiv 39 de ani, ambii din municipiul Hunedoara,  aflati în stare de ebrietate, care au reclamat cã s-au deplasat în orasul Petrila pentru a se întâlni cu douã tinere  pe care le-au cunoscut pe internet. Dupã ce au plecat de la tinerele respective, s-au oprit la un apartament situat pe strada 8 Martie din Petrila, de unde se auzea muzicã si au rugat persoanele prezente în apartament sã îi primeascã si pe ei la petrecere, oferindu-se sã aducã bãuturi alcoolice. Persoanele din apartament au fost de acord, iar dupã ce au consumat împreunã bãuturi alcoolice, cei doi hunedoreni au fost bãtuti si deposedati de un lant din aur de 14g  si de suma de 390 lei de cãtre persoanele din apartament”, a declarat Bogdan Nitu, purtãtor de cuvânt al IPJ Hunedoara.

Politistii din Petrila i-au identificat, la scurt timp, prezumtivii autori ai infractiunilor de tâlhãrie si lovire sau alte violente comise asupra celor doi bãrbati din municipiul Hunedoara. „Prin urmare, politistii efectueazã cercetãri fatã de un tânãr de 24 de ani, din municipiul Petrosani, cercetat pentru comiterea infractiunii de tâlhãrie. Mai exact, în noaptea de 22/23.09.2012 în jurul orelor 02:00 aflându-se în locuinta mamei sale situatã în Petrila, l-a deposedat prin violentã pe unul dintre bãrbati  de un portmoneu în care avea actul de identitate si suma de 270 lei, dupã care l-a deposedat prin violentã si pe celãlalt bãrbat de suma de 90 lei si un lãntisor de aur. În acelasi dosar mai sunt cercetati si o tânãrã de 26 de ani,  din Petrosani si un alt tânãr de 25 de ani, din orasul Petrila, pentru comiterea infractiunii de  lovire sau alte violente,  constând în aceea cã au agresat fizic pãrtile vãtãmate”, a mai adãugat Nitu.

În cauzã a fost începutã urmãrirea penalã fatã cei trei fãptuitori, în timp ce unul dintre ei a fost retinut pentru 24 ore, urmând a fi prezentat Judecãtoriei Petrosani cu propunerea de arestare preventivã.

Diana Mitrache

Advertisements