A cumpãrat cozonac la super oferta… cu gândaci. O persoanã din municipiul Petrosani a cumpãrat un cozonac de la o brutãrie din localitate.

Mare i-a fost mirarea când a desfãcut cozonacul si a vãzut cã în ambalaj si nu numai misunã gândacii. Pãgubita a contactat Organizatia pentru Protectia Consumatorului, însã în zadar. Cei de aici au îndrumat-o cãtre Directia de Sãnãtate Publicã. Redactorii cotidianului nostru au încercat sã ia legãtura cu cei de la OPC, însã acelasi rãspuns l-au primit.

“Sunati la Directia de Sanate Publicã la siguranta alimentelor. Noi (OPC-n.r.) nu ne ocupãm de produsele perisabile, doar de cele neperisabile”, a declarat, Romi Carmazan, directorul OPC Hunedoara.

Am sunat si la Directia de Sãnãtate Publicã, care ne-au “pãsat” mai departe la Directia Sanitar Veterinarã de la Petrosani. Aici rãspunsul a fost unul scurt.

“Sunati mâine dimineatã si depuneti o sesizare. Aceasta va fi analizatã”, au declarat cei de la DSV Petrosani.

Astfel, cu atâtea institutitii care se presupune cã ar trebui sã vegheze la sãnãtatea noastrã rãspunsurile sunt mai mult niste pase între birocratie si institutiile statului. Astfel, cei care au astfel de problem pot rãmâne linistiti cu pagubã. Nimeni nu îsi vrea banii înapoi, fiecare vrea doar dreptate si ca institutiile statului sã vegheze la bunul mers al lucrurilor.

Raul IRINOVICI