Autoritãtile de la Petrosani sunt gata de ninsoare!

Parcul auto, muncitorii si stocurile necesare deszãpezirii sunt gata la Petrosani.  Angajatii fimei de salubritate spun cã sunt pregãtiti si cã, de la primii fulgi, au si plan cu care sã intervinã.  Stocul este suficient, cred cei care gestioneazã sistemul de curãtare a arterelor rutiere si iarna nu va pune mari probleme.
„Cantitatea de material antiderapant, la momentul actual, se  aflã jos la statia de sortare, în depozit. Avem 200 t de nisip, 200 t de sare si 10 t de clorurã de calciu. Utilaje sunt suficiente, iar dacã este cazul, se poate mãri parcul auto si la fel si cantitatea de material antiderapant. Se aprovizioneazã  de câte ori este cazul, în functie de cantitatea de zãpadã si de interventiile necesare îndepãrtãrii poleiului”, a spus Melinda Rogobete, director Eolian Energy, firma de deszãpezire, cu care Petrosaniul are contract.
Primarul Tiberiu Iacob Ridzi a adus toate utilajele în fata Casei de Culturã si tot acolo au fost si angajatii firmei care vor curãta strãzile si trotuarele, imediat ce ninge. „Suntem pregãtiti si în acest an pentru sezonul de iarnã. Avem 13 utilaje, atât pentru carosabil, cât si pentru trotuare si avem douã tipuri de material antiderapant. E vorba de nisip cu sare, dar si de clorura de calciu, care se va da pe zona de centru civic. Programul este fãcut si existã niste prioritãti, iar deszãpezirea se va face mai întâi la institutiile publice, la scoli, la spital, dupã care, în maxim 48 de ore putem sã intervenim pe toate strãzile din Petrosani”, a adãugat si  Tiberiu Iacob Ridzi, primarul municipiului Petrosani.  Vremea rea nu se va lãsa mult timp asteptatã, pentru cã meteorologii deja anuntã  precipitatii sub formã de  ninsoare în zonele noastre, asa încât firma Eolian Energy va avea de lucru. Potrivit celor din primãria Petrosani, plata  serviciilor se va face de fiecare datã, dupã interventii.
Diana Mitrache

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.